Silmitön raivo vaihtui epäuskoiseen hymyyn – kaksi videota Mercedeksen tallipäälliköstä kertovat tunteiden vuoristoradasta - Urheilu | HS.fi

Silmitön raivo vaihtui epä­uskoiseen hymyyn – kaksi videota Mercedeksen talli­päälliköstä kertovat tunteiden vuoristo­radasta

Toto Wolffin ja Mercedeksen kannalta kisa päättyi lopulta mainiosti.

Kilpailun vaiheet vetivät Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin välillä vakavaksi.

5.12.2021 22:43

Saudi-Arabian F1-osakilpailu tarjosi jännittäviä hetkiä, kun kärkipaikka vaihteli Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Red Bullin Max Verstappenin välillä useaan kertaan.

Useiden tiukkojen ohitustilanteiden lisäksi erikoisin välikohtaus nähtiin, kun Verstappen määrättiin päästämään Hamilton ohitse. Syy oli Verstappenin oikaisu avausmutkassa.

Verstappen hidastikin suoralla osuudella todella paljon, mikä yllätti Hamiltonin. Mercedes-kuljettaja ei jostain syystä uskaltanut lähteä heti ohittamaan, ja osui lopulta Verstappeniin.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei voinut uskoa silmiään, ja mies paiskoi raivokkaasti kiroillen kuulokkeita varikolla.

Lopulta tilanne kääntyi kuitenkin Mercedeksen kannalta parhain päin. Hamilton ohitti Verstappenin ja ajoi voittoon, ja Valtteri Bottas ohitti maalisuoralla Esteban Oconin ja nousi kolmanneksi.

Wolffin ja tallin vuoristoratamainen kisa päättyikin tallipäällikön hieman epäuskoiseen hymyyn.

Ja kisan jälkeen irtosi kunnon tuuletukset.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat