Tiger Woods palaa kilpakentälle vakavan auto-onnettomuuden jälkeen - Urheilu | HS.fi

Tiger Woods palaa kilpakentälle vakavan auto-onnettomuuden jälkeen

Woods pelaa 12-vuotiaan poikansa kanssa parikilpailussa.

Tiger Woods harjoitteli viime viikolla Bahamalla isännöimänsä kutsukilpailun aikana.

8.12.2021 19:51

Yhdysvaltojen golfmediassa viime päivinä esiintyneet spekulaatiot helmikuussa 2021 vakavassa auto-onnettomuudessa olleen Tiger Woodsin paluusta kilpailutoimintaan toteutuvat.

Golfin kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi tituleerattu Woods ilmoitti keskiviikkona, että hän osallistuu ensi viikolla major-voittajille ja heidän perheenjäsenilleen tarkoitettuun kutsukilpailu PNC Championshipiin 12-vuotiaan poikansa Charlien kanssa.

Woods julkisti asian Twitterissä ja kertoi olevansa innoissaan ”pitkän ja haastavan” vuoden jälkeen.

”Pelaan isänä enkä voisi olla innostuneempi ja ylpeämpi”, Woods sanoi twiitissään.

Marraskuun 21. päivänä Woods julkaisi Twitterissä kolmen sekunnin mittaisen videon, jolla hän lyö palloa täydellä svingillä. Siitä käynnistyi jo valtava kohina hänen kuntoutumisestaan.

Viime viikolla Woods esiintyi ensimmäisen kerran mediassa onnettomuutensa jälkeen ja kertoi muun muassa, että täysipäiväinen ura ammattilaiskiertueella on ohi.

Woods oli Bahamalla paikalla isännöimässään kutsukilpailussa, missä hänet nähtiin harjoitusalueella lyömässä palloa kuin ennen vanhaan.

Tästä käynnistyivät spekulaatiot paluusta Floridan PNC-kisassa, jossa Woods ja hänen poikansa nauttivat vuosi sitten suuresti sekä yhdessäolosta että kilpailemisesta.

Tuolloin nähtiin, että Charlie Woods on ikäisekseen ilmiömäisen hyvä junioripelaaja ja että hän on omaksunut hämmästyttävällä tavalla isänsä tapoja liikkua golfkentällä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat