Lauri Markkanen kohtasi entisen seuransa ja teki selvää jälkeä Chicagosta - Urheilu | HS.fi

Lauri Markkanen kohtasi entisen seuransa ja teki selvää jälkeä Chicagosta

Takamies Darius Garland pääsi hyvään vauhtiin.

Lauri Markkanen teki 14 pistettä Chicagoa vastaan. Kuva ottelusta Washingtonia vastaan.

9.12.2021 7:17 | Päivitetty 9.12.2021 8:34

Lauri Markkanen pääsi hyvään vireeseen entistä seuraansa Chicagoa vastaan koripalloliiga NBA:n kohtaamisessa, kun Cleveland voitti kotonaan 115–92.

Ottelu ratkesi neljännen neljänneksen alussa, kun Kevin Love upotti kolme kolmosta peräkkäin. Suurimmilleen ero repesi, kun Markkanen donkkasi lukemiksi 104–78 viimeisen neljänneksen puolivälissä.

Cavaliersin vain 185-senttinen takamies Darius Garland äityi hyvään vireeseen tekemällä 24 pistettä, mutta Markkanen säesti hyvin 14 pisteellään. 211-senttinen Evan Mobley punnersi 16 pistettä kuuluen Clevelandin tehokolmikkoon.

Voimasentteri Mobley pelaa tulokaskauttaan NBA:ssa ja latoo mukavia tehoja. Hän oli tämän vuoden varaustilaisuuden kolmantena huudettu pelaaja.

Cleveland etenee mukavasti NBA:ssa, kun se on voittanut seitsemästä viime ottelustaan viisi.

Chicag oli voittanut neljä viimeistä peliään, mutta nyt sarja katkesi, vaikka Zach LaVine yritti pitää 23 pisteellään joukkueensa pelissä mukana.

Keskinäisissä otteluissa Cleveland on voittanut Chicagon viisi kertaa peräkkäin.

Ainakin osittain Chicagon vaisuudesta kertovat laajalti joukkueessa jylläävät koronakaranteenit. Joukkueen johtava pistemies DeMar DeRozan oli sivussa toista peliä peräkkäin. Samasta syystä eli koronaprotokollan takia olivat sivussa Coby White, Matt Thomas ja Javonte Green.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat