Formulakasvo Mervi Kallio jättää MTV:n - Urheilu | HS.fi

Formulakasvo Mervi Kallio jättää MTV:n

Kallio kertoo asiasta Instagramissa.

Mervi Kallio kertoi keskiviikon Tulosruudun olleen hänen viimeisensä MTV:llä.

16.12.2021 7:49 | Päivitetty 16.12.2021 17:31

Formula 1 -lähetyksistä tuttu urheilutoimittaja Mervi Kallio jättää työnsä MTV:llä. Kallio kertoo Instagram-tilillään, että keskiviikon Tulosruutu-lähetys oli hänen viimeisensä.

”Olen saanut tehdä töitä, joista en osannut edes unelmoida. Olen oppinut asioita, joita en tiennyt olevan edes olemassa. Suurin kiitollisuus on niistä ihmisistä, joiden kanssa olen saanut työskennellä, joita olen työni kautta kohdannut ja joihin olen saanut tutustua”, Kallio kirjoittaa.

Kallio on työskennellyt MTV:llä vuodesta 2008 alkaen. Viime vuodet hän on ollut mukana tekemässä saman yhtiön C More -maksukanavalla formulalähetyksiä varikkohaastattelijana.

Formula 1 -lähetykset siirtyvät ensi vuodeksi Nordic Entertainment Groupille (Nent), joka näyttää lähetyksiä Viaplay-suoratoistopalvelussa ja V Sport -kanavilla. MTV on näyttänyt formuloita yhtäjaksoisesti 25 vuoden ajan.

”Onhan tämä harmittavaa ja sääli. F1 on ollut pitkään Maikkarin dna:ta. On harmi, että hävisimme sen”, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen kommentoi lajin menettämistä vuonna 2020.

Nent kertoi aiemmin joulukuussa, että jatkossa F1-lähetyksiä kommentoi lajin kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen. Loput tiimistä julkaistaan tammikuussa.

Lue lisää: Mercedes veti valituksensa pois, Max Verstappenin mestaruus varmistui

Oikaisu 16.10. kello 8.30. Korjattu kanavien nimet Viasatista nykyiseen V Sport -muotoon sekä lisätty emoyhtiö Nordic Entertainment Groupin nimi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat