Huuhkajien pelaajalla tyly kohtalo: joutui ampumaan rangaistuspotkun vastoin tahtoaan ja pudotti joukkueensa - Urheilu | HS.fi

Huuhkajien pelaajalla tyly kohtalo: joutui ampumaan rangaistuspotkun vastoin tahtoaan ja pudotti joukkueensa

Norjan liigan Brann Bergeniä edustanut Robert Taylor ampui joukkueensa yhdeksäntenä pelaajana, kun vaihtoehtoja ei enää maalivahdin lisäksi ollut.

Robert Taylor pelasi Huuhkajissa ottelussa Ukrainaa vastaan syksyllä.

16.12.2021 10:27

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robert Taylor joutui keskiviikkoiltana maistamaan urheilun katkerinta kalkkia.

Taylorin epäonnistuminen rangaistuspotkukilpailussa tarkoitti sitä, että hänen seuransa Brann putosi sarjaporrasta alemmas Norjan pääsarjasta. Pääsarjapaikan otti vastassa ollut Jerv.

Taylor pelasi ottelussa 90 minuuttia varsinaista peliaikaa sekä 30 minuutin jatkoajan. Rangaistuspotkukilpailussa hän asteli laukomaan vasta yhdeksäntenä. Sitä ennen molemmilta joukkueilta vain yksi laukoja oli epäonnistunut.

”On muita pelaajia, jotka ovat rangaistuspotkuissa paljon parempia kuin minä. Tunsin itseni todella väsyneeksi, joten sanoin valmentajalle, että on parempi, jos muut ampuvat”, Taylor sanoi Verdens Gang -lehden verkkosivuilla.

Kun laukoja toisensa perään onnistui, oli Taylorin lopulta pakko astella pallon taakse. Ainoa vaihtoehto olisi ollut käyttää maalivahtia, sillä yksi Brannin pelaajista ajettiin ulos kentältä.

”Olin hermostunut, päässäni pyöri paljon ajatuksia.”

Brannille jää Jerv-ottelusta jossiteltavaa Taylorin epäonnistumisen lisäksikin. Varsinaisella peliajalla joukkue epäonnistui rangaistuspotkussa kahdesti.

Jatkoajalle mentiin 1–1-tilanteessa, mutta seuraavat 30 minuuttia toivat kolme osumaa lisää molemmille. Näin ollen rangaistuspotkua lauottiin tilanteessa 4–4.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat