Mestarien liigasta pudonneen Chelsean päävalmentajan mukaan korona vaikutti peliin: ”Tilanne on sama kaikkialla jalkapallossa” - Urheilu | HS.fi

Mestarien liigasta pudonneen Chelsean päävalmentajan mukaan korona vaikutti peliin: ”Tilanne on sama kaikkialla jalkapallossa”

Chelsean päävalmentaja Emma Hayes pelkää, että joukkueessa koetaan jälleen yhtä paha koronatilanne kuin viime jouluna.

Chelsean päävalmentaja Emma Hayes Wolfsburgissa.

17.12.2021 7:49

Naisten Mestarien liigan viime kauden finalistijoukkue Chelsea putosi Mestarien liigan pudotuspeleistä jäätyään alkulohkossa kolmanneksi torstain tappion jälkeen.

Chelsean päävalmentajan Emma Hayesin mukaan pelot mahdollisesta koronatartuntaryppäästä vaikuttivat hänen joukkueensa 0–4-tappioon Wolfsburgissa torstaina. Chelsea jäi lohkossa kolmanneksi maalieron turvin, kun se oli tasapisteissä Juventuksen ja lohkon voittajan Wolfsburgin kanssa.

Maalivahti Ann-Katrin Berger ja keskikenttäpelaaja Drew Spence olivat ottelusta sivussa positiivisten koronatestien jälkeen.

Viime vuonna lukuisat Chelsean pelaajat eivät päässeet matkustamaan kotiin jouluksi, kun korona levisi joukkueessa.

Hayesin mukaan viime vuonna joukkueessa oli 20 tartuntaa, ja hän pelkää, että joukkue on samassa tilanteessa ensi viikolla.

”Emme olleet lainkaan keskittyneitä, olemme vain ihmisiä. Muutama päivä sitten menetimme pari pelaajaa koronan takia. Tiedämme, että paluumme jälkeen joukkueessa on lisää positiivisia tapauksia”, Hayes sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

”Joukkueympäristössä tauti leviää maastopalon lailla. Koen deja vu -tunteen. Olemme taas tässä tilanteessa vuoden jälkeen. Tilanne on sama kaikkialla jalkapallossa. Minulle se oli suurin syy esitykseemme.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat