NBA-tähti LeBron James loukkasi nilkkansa, ilme kertoo kaiken tilanteesta - Urheilu | HS.fi

NBA-tähti LeBron James loukkasi nilkkansa, ilme kertoo kaiken tilanteesta

Los Angeles Lakersin vaikeudet kentällä jatkuvat.

Los Angeles Lakersin LeBron James loukkasi nilkkansa kotiottelussa Phoenixia vastaan.

22.12.2021 9:13 | Päivitetty 22.12.2021 9:23

Los Angeles Lakersille tiistai-illan ottelu oli raskas. Joukkue hävisi kotikentällään Staples Centerissä selvästi Phoenix Sunsille 90–108, ja kiintotähti LeBron James loukkasi nilkkansa.

Phoenix johti kolmannella neljänneksellä 72–64, kun James pyörähti taitavasti korille mutta loukkasi alastulossa nilkkansa. James jäi parketille pitkäksi aikaa nelinkontin irvistämään tuskasta.

Alastulossaan Jamesin vasen nilkka vääntyi, kun hän laskeutui Phoenixin Jae Crowderin jalan päälle. Tilanne oli täysin pelinomainen eikä millään lailla Crowderin vika.

Lakersille Jamesin nilkkavamma aiheuttaa huolta, kun toinen iso pelaaja Anthony Davis on sivussa neljä viikkoa polvivamman takia.

Muutenkaan Lakersin kausi ei ole mennyt aivan nappiin, sillä joukkue on voittanut vain 16 ottelua 32:sta ja on läntisessä konferenssissa sijalla seitsemän.

Lakersin tappio Phoenixille oli odotettu ilman Jamesin loukkaantumistakin, sillä Suns johtaa koko NBA:ta ja pelaa tällä hetkellä liigan parasta koripalloa.

Devin Booker ja Deandre Ayton hallitsivat kenttätapahtumia Los Angelesissa. Booker naulasi 24 pistettä ja bahamalainen Ayton keräsi komeat luvut: 19 pistettä ja 11 levypalloa. Booker vauhditti omaa tilastoaan vielä yhdeksällä levypallolla ja seitsemällä koriin johtaneella syötöllä.

”Luotamme omaan peliimme”, Booker sanoi uutistoimisto AFP:lle ja korosti, että joukkue viettää tuntikausia kuntosalissa.

”Ottelu kestää neljä erää, ja jaksamme painaa koko ajan.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat