Krister Savoselta karu viesti – ”On tullut aika keskittyä oikeesti omaan terveyteen” - Urheilu | HS.fi

Krister Savoselta karu viesti – ”On tullut aika keskittyä oikeesti omaan terveyteen”

Tampereen Classicin puolustaja Krister Savonen ei pelaa tällä kaudella. Hän sai aivotärähdyksen törmättyään Tapiolan urheiluhallin rakenteisiin F-liigan ottelussa Espoon Oilersia vastaan.

Krister Savonen on Tampereen Classicin ja Suomen maajoukkueen ykköspuolustaja.

22.12.2021 16:20

Syyskuussa aivotärähdyksen saanut Tampereen Classicin puolustaja Krister Savonen ei palaa kaukaloihin tällä kaudella. Savonen kertoo päätöksestä Instagram-tilillään.

Savonen loukkasi päänsä törmättyään Tapiolan urheiluhallin rakenteisiin F-liigan ottelussa Espoon Oilersia vastaan.

Savonen, 27, on kaksinkertainen maailmanmestari. Hänet valittiin joulukuussa pelattuihin salibandyn MM-kotikisoihin, mutta hän ei toipunut pelikuntoon.

Instagram-viestissään Savonen kertoo saaneensa tänä vuonna uransa kuudennen ja seitsemännen aivotärähdyksen, ja näistä viimeisimmästä toipuminen on ollut hidasta.

”Oon kärsinyt masennuksesta ja ahdistus/paniikkikohtauksista. Mulla on ollut ongelmia muistin, keskittymisen, tasapainon ja silmien liikkeiden kanssa. Näiden takia oon päättänyt, että otan etäisyyttä mulle tärkeestä asiasta eli salibandysta ja lopetan tämän kauden omalta osaltani tähän hetkeen”, Savonen kirjoittaa.

Savonen sanoo keskittyvänsä nyt vihdoinkin kunnolla itseensä. Päätös päättää kausi tähän vie paineita pois ja tuo jo itsessään paremman olon.

”On tullut aika keskittyä oikeesti omaan terveyteen ja saada ukko kuntoon ennen kuin tekee mitään muuta.”

Savonen loukkasi päänsä törmättyään Tapiolan urheiluhallin rakenteisiin F-liigan ottelussa Espoon Oilersia vastaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat