Makwan Amirkhanin tuleva vastustaja Mike Grundy suunnittelee väsyttävänsä suomalaisen matossa: ”Taistelemme työstämme tosissamme” - Urheilu | HS.fi

Makwan Amirkhanin tuleva vastustaja Mike Grundy suunnittelee väsyttävänsä suomalaisen matossa: ”Taistelemme työstämme tosissamme”

Kaksi tappioputkessa olevaa vapaaottelijaa kohtaa maaliskuussa.

Makwan Amirkhani ottelee UFC:n höyhensarjassa.

22.12.2021 22:58

Vapaaottelija Makwan Amirkhani kohtaa maaliskuussa englantilaisen Mike Grundyn UFC:n Fight Night -illassa Lontoossa.

Grundyn piti kohdata Amirkhani jo vuonna 2020, mutta ilta peruttiin. Molemmat ovat sittemmin päätyneet tappioiden tielle.

Amirkhani on hävinnyt kolme ottelua peräkkäin. Viimeisimmässä ottelussa lokakuussa Amirkhani lähti hakemaan Lerone Murphyn jalkoihin, mutta päätyikin tyrmättynä kanveesille Murphyn osuessa polvella häntä päähän.

Grundy puolestaan on hävinnyt UFC:ssä kaksi edellistä otteluaan.

"Luulen, että katson samanlaista kaveria, me molemmat olemme kärsineet tappioita. Joten me molemmat taistelemme työstämme tosissamme, ja se tekee taistelusta mielenkiintoisen", Grundy kertoo MMAjunkien haastattelussa.

Molempien ottelijoiden vahvuudet ovat matossa, mutta Grundy uskoo kuntonsa kestävän paremmin painissa.

”Hänen paininsa on melko hyvää, mutta näyttää siltä, ​​että mitä enemmän hän painii, sitä enemmän hän väsyy, minä taas voin painia koko päivän. Hän yrittää ratkaisua, ja jos se ei toimi, niin hän näyttää menevän paniikkiin ja väsyy.”

”Luulen, että jossain vaiheessa hän yrittää saada minut alas, mutta se on hänen virheensä, koska se väsyttää häntä enemmän. Ensin väsytän hänet ja sitten lopetan ottelun toisessa erässä”, Grundy sanoo.

Suomalaisvapaaottelija tuskin jää odottelemaan, että väsy iskee. Valmistautumisesta tulevaan otteluun kertoo, että Amirkhani kisasi viikonloppuna lukkopainin SM-turnauksessa Tampereella.

Amirkhani jäi ilman mitalia, mutta pääsi painimaan useamman ottelun. Hän voitti kaksi ottelua pisteillä, jonka jälkeen Amirkhani hävisi välierän ja pronssiottelun myöskin pisteillä.

Harjoittelu edellä kisaamaan lähtemisestä kertoo lukkopainikisoista tehty Instagram-päivitys.

”Ne oli hyviä minuutteja”, julkaisussa todetaan.

Lue lisää: Makwan Amirkhani tyrmättiin – vastustaja iski polvella naamaan: ”Raaka ammatti”

Lue lisää: UFC:ssä vuosia dominoinut Amanda Nunes joutui taputtamaan – Juontaja kutsui ottelua ”Kaikkien aikojen järkytykseksi”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat