Koronan kurittama Lakers teki kymmenen päivän pätkäsopimukset kahden NBA-eläkeläisen kanssa - Urheilu | HS.fi

Koronan kurittama Lakers teki kymmenen päivän pätkä­sopimukset kahden NBA-eläkeläisen kanssa

Darren Collison ja Stanley Johnson liittyvät Los Angeles Lakersiin kymmenen päivän ajaksi. Isiah Thomas teki vastaavan sopimuksen seuran kanssa jo viime viikolla.

Koripallouransa kesällä 2019 lopettanut Darren Collison tekee paluun NBA:han ja Los Angeles Lakersiin kymmenen päivän pätkäsopimuksella. Kuvassa Collison pelaa uransa toiseksi viimeistä kautta 2017–2018 Indiana Pacersin riveissä.

25.12.2021 14:39

Koripalloliiga NBA:ssa pelaava Los Angeles Lakers kertoi jouluyönä Suomen aikaa tehneensä pätkäsopimukset Darren Collisonin ja Stanley Johnsonin kanssa.

Collisonin ja Johnsonin Lakers-sopimuksilla on mittaa vain kymmenen päivää.

Kaksikko palkattiin seuraan paikkaamaan koronaprotokollasta johtuvia aukkoja, joita saa NBA:n mukaan tilkitä juuri kymmenen päivän pätkäsopimuksilla.

Viime viikolla samanlaisen sopimuksen seuran kanssa allekirjoitti Isiah Thomas. Lakers odottaa Collisonin ja Johnsonin pelaavan jo joulupäivänä Brooklyn Netsiä vastaan.

Lakers pelasi torstaina ilman Trevor Arizaa, Kent Bazemorea, Malik Monkia, Avery Bradleyä ja Austin Reavesia. Päävalmentaja Frank Vogel oli sivussa samasta syystä.

Koronaprotokollalistalle joutuu, mikäli pelaajalla tai seuran henkilöstön edustajalla on todettu koronavirustartunta tai hänen on todettu altistuneen koronatartunnalle.

Lakersilta puuttui torstaina myös polvivammasta kärsivä tähtipelaaja Anthony Davis.

34-vuotias Collison nähtiin NBA-parketeilla viimeksi keväällä 2019 Indiana Pacersin riveissä. Collison kertoi lopettavansa peliuransa saman vuoden kesäkuussa.

Collison edusti vuonna 2009 alkaneella NBA-urallaan myös New Orleans Hornetsia, Dallas Mavericksia, Los Angeles Clippersiä ja Sacramento Kingsiä.

25-vuotias Johnson pelasi vielä viime kaudella Toronto Raptorsissa. Hän on edustanut vuonna 2015 alkaneella NBA-urallaan myös Detroit Pistonsia ja New Orleans Pelicansia.

Tänä syksynä Johnson on pelannut NBA G Leaguessa South Bay Lakersissa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat