Rokotekriittinen Novak Djokovic ei pelaa Sydneyn ATP-cupissa ennen Australian avoimia - Urheilu | HS.fi

Rokote­kriittinen Novak Djokovic ei pelaa Sydneyn ATP-cupissa ennen Australian avoimia

Djokovicin pääsy grand slam -kauden avaukseen on auki, koska hän ei ole kertonut, onko ottanut koronarokotetta vai ei.

Novak Djokovic ei osallistu lähipiirinsä mukaan ainakaan Australiassa pelattavaan ATP-cupiin. Rokotekriittinen serbi on ilmoittautunut osallistuvansa Australian avoimiin, mutta serbialaislehti Blic odottaa Djokovicin kertovan vielä tämän vuoden aikana, lähteekö tämä grand slam -kauden avausturnaukseen vai ei.

25.12.2021 15:28

Tenniksen miesten maailmanlistan ykkösnimi Novak Djokovic ei aio pelata tenniskauden perinteisesti tammikuussa avaavassa ATP-cupissa Sydneyssä.

34-vuotiaan serbin suunnitelmista kertoo uutistoimisto AFP, joka perustaa tietonsa serbialaisen Blic-sanomalehden joulupäivänä julkaisemaan uutiseen.

”On 99-prosenttisen varmaa, ettei Novak mene ATP-cupiin. Hän harjoittelee Belgradissa, mutta on päättänyt jättää turnauksen väliin”, tähden tiimistä kommentoidaan Blicille.

Lehden mukaan Serbiaa edustavat Filip Krajinović, Dušan Lajović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić ja Nikola Milojević. Myös valmentaja Viktor Troicki jättää Djokovicin tapaan uudenvuodenpäivänä alkavan ATP-cupin väliin.

Djokovicilla olisi mahdollisuus tavoitella 17. tammikuuta alkavissa Australian avoimissa historiallista 21. grand slam -voittoa, mutta Australiaan päästäkseen Djokovic tarvitsee joko rokotteen koronavirusta vastaan tai poikkeusluvan järjestäjiltä.

Rokotekriittinen Djokovic ei ole AFP:n mukaan kertonut, onko saanut koronarokotetta. Aiemmin hän on kertonut julkisesti vastustavansa rokotetta.

Tennistähden isä Srdjan Djokovic sanoi marraskuussa serbialaiselle televisiokanavalle Prva:lle, ettei hänen poikansa todennäköisesti pelaa Australian avoimissa ja syytti järjestäjiä kiristämisestä.

Sanomalehti Blic arvioi joulupäivänä, että Djokovic kertoo vielä tämän vuoden puolella, osallistuuko Australian avoimiin vai ei. Hän ilmoittautui turnaukseen joulukuun alussa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat