Hykerryttävä video näyttää Tiger Woodsin 12-vuotiaalla pojalla olevan golfkentällä monia isänsä maneereja - Urheilu | HS.fi

Hykerryttävä video näyttää Tiger Woodsin 12-vuotiaalla pojalla olevan golfkentällä monia isänsä maneereja

Tiger Woodsin paluusta golfkentälle muodostui valtava mediatapahtuma. Woods kilpaili nyt ensimmäistä kertaa vakavan auto-onnettomuuden jälkeen.

Tiger Woods halasi poikaansa Charliea kakkossijan tuoneen parikisan päätteeksi 19. joulukuuta. Kaksikko esiintyi kilpailussa samanlaisissa asuissa.

26.12.2021 14:47

Tiger Woods, yksi maailman tunnetuimmista urheilijoista, palasi joulua edeltävänä viikonloppuna golfin kilpailutoimintaan helmikuussa tapahtuneen vakavan auto-onnettomuuden jälkeen.

Woods osallistui major-voittajille ja heidän perheenjäsenilleen tarkoitettuun kutsukilpailuun PNC Championshipiin 12-vuotiaan poikansa Charlien kanssa.

Siitä tuli Yhdysvalloissa odotetusti valtava mediatapahtuma.

21. marraskuuta Woods oli julkaissut Twitterissä kolmen sekunnin mittaisen videon, jolla hän lyö palloa täydellä svingillä. Jo siitä käynnistyi hillitön kohina hänen kuntoutumisestaan.

Joulukuun alkupuolella Woods esiintyi ensimmäisen kerran mediassa onnettomuutensa jälkeen ja kertoi muun muassa, että hänen täysipäiväinen uransa ammattilaiskiertueella on ohi. Hän myös paljasti, että onnettomuuden seurauksena hänen oikean jalkansa amputointi oli lähellä.

Isä ja poika Woods sijoittuivat Floridassa pelatussa parikilpailussa toiseksi. Charlie Woods ihastutti viime vuoden tapaan tv- ja muutakin yleisöä peliesityksillään.

Asiantuntijat yrittivät hahmottaa hänen isänsä otteista, miten kaukana tämä on pelillisesti onnettomuutta edeltävästä tilanteesta ja millä todennäköisyydellä tämä palaa normaaleihin huippukilpailuihin.

Esimerkiksi golftoimittaja Zephyr Melton kirjoitti, että jo se oli 15-kertaiselta major-voittajalta ”monumentaalinen” saavutus, että hän ylipäätään lähti tässä vaiheessa kilpailuun.

”Hänen pelinsä oli maileja edellä sitä, mitä moni ennusti”, Melton kirjoitti golf.com-sivustolla.

Kisan jälkeenkin Woodsien otteista on irronnut viihdyttävää kuvamateriaalia. Samassa kilpailussa vuosi sitten kävi selväksi, että Charlie Woods on omaksunut hämmästyttävästi monia isänsä maneereja golfin parissa.

Kuten silloinkin, PGA-kiertue julkaisi jälleen Twitterissä hykerryttävän videon ajatuksella ”mitä isä edellä, sitä poika perässä”.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat