Hippoksesta lähtenyt Sami Kauhanen siirtyy Jokerien toimitusjohtajaksi - Urheilu | HS.fi

Hippoksesta lähtenyt Sami Kauhanen siirtyy Jokerien toimitus­johtajaksi

Sami Kauhanen oli aikanaan sopimassa Veikkauksen ja Jokereiden yhteistyösopimusta.

Sami Kauhanen irtisanoutui Hippoksesta viikko sitten.

27.12.2021 11:50 | Päivitetty 27.12.2021 13:31

Jääkiekon KHL-liigassa pelaavan Helsingin Jokereiden seuraava toimitusjohtaja on Sami Kauhanen. Kauhanen irtisanoutui joulukuussa Suomen Hippos ry:n toimitusjohtajan tehtävistä.

Kauhasen siirtymisestä Jokereihin kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Kauhanen aloittaa Jokereissa 21. helmikuuta 2022.

”Henkilökohtaisen motivaationi kannalta Jokereiden toimitusjohtajan tehtävä tuntuu itselleni täydelliseltä. Jääkiekko on lähellä sydäntäni ja Jokerit vielä lähempänä. Lähden suurella innolla uuteen haasteeseen”, Kauhanen kertoo Jokerien tiedotteessa.

Kauhaselle, 49, Jokerit ei ole uusi tuttavuus, sillä toimiessaan vuonna 2015 Veikkauksen urheilupelien liiketoimintaryhmän johtajana hän kertoi Jokerien ja Veikkauksen yhteistyösopimuksesta.

”Opin tuntemaan seuran ihmisiä, ja jo tuolloin tuli sellainen tunne, että olisi joskus hienoa olla Jokereissa töissä. Nyt haave toteutuu, mikä on ihan huikea juttu”, Kauhanen toteaa tiedotteessa.

Jokereiden edellinen toimitusjohtaja Eveliina Mikkola jätti pestinsä viime syyskuussa. Toimitusjohtajan tehtäviä on hoitanut sen jälkeen seuran hallituksen puheenjohtaja ja pääomistaja Jari Kurri.

Juttua täydennetty 27.12.2021 kello 13.30: Lisätty Jokereiden tiedotteesta nimityksen vahvistus, aloituspäivämäärä ja Sami Kauhasen sitaatteja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat