Jalkapallojoukkue hämmentyi, kun vastustaja aloitti kentällä riemukkaan laululeikin – pian pallo olikin maalissa - Urheilu | HS.fi

Jalkapallojoukkue hämmentyi, kun vastustaja aloitti kentällä riemukkaan laululeikin – pian pallo olikin maalissa

Japanilaisessa lukioturnauksessa kehitettiin hupaisa vapaapotkukuvio, joka kaiken lisäksi toimi.

Kuvituskuva

30.12.2021 13:33

Japanilainen Takugawa Gakuenin lukiojoukkue vetäisi hihastaan melkoisen vapaapotkukuvion, kun se kohtasi Seiryon lukiolaiset paikallisessa koulujenvälisessä turnauksessa.

Takagawa Gakuenin pelaajat aloittivat piirileikin rangaistusalueen rajalla, kun joukkue sai vapaapotkun laidan läheisyydestä. Pelaajien hypähdellessä iloisesti voi suorastaan kuulla korvissaan lastenlaulun ”Piiri pieni pyörii”.

Nopeasti piirileikki muuttui kuitenkin määrätietoiseksi hyökkäykseksi, kun koko viisikko syöksyi maalin eteen puskemaan palloa maaliin.

Seiryon puolustajat yrittivät vartioida piiristä irtautuneita vastustajiaan, mutta onnistuivat surkeasti. Pallo pomppasi maalivahdin käsien kautta verkkoon.

Koko Takugawa Gakuenin joukkue säntäsi kulmalipulle juhlimaan persoonallista osumaa. Turnaus on vuosittain yksi suurimmista urheilutapahtumista Japanissa, joten maali herätti huomiota laajemminkin.

Kun pallo oli maalissa, Seiryon maalivahti alkoi viittilöidä epätoivoisesti tuomarin suuntaan, mutta jalkapallon säännöistä tuskin löytyy mainintaa viattomasta piirileikistä. Takugawa Gakuen voitti ottelun 4–2.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat