Katsoja huomasi Vancouver Canucksin työntekijän niskassa luomen ja kirjoitti lapun, josta Brian Hamilton on ikuisesti kiitollinen - Urheilu | HS.fi

Katsoja huomasi Vancouver Canucksin työntekijän niskassa luomen ja kirjoitti lapun, josta Brian Hamilton on ikuisesti kiitollinen

NHL-joukkueen varustehuoltaja Brian Hamilton tapasi katsojan, joka varoitti häntä melanoomasta.

Vancouver Canuckin varustevastaava Brian Hamilton tervehtii pleksin läpi Kraken-fani Nadia Popovicia, joka mahdollisesti pelasti hänen henkensä.

2.1. 12:39

Pleksilasiin koputtanut katsoja oli ollut oikeassa. Vancouver Canucksin varusteita huoltavan Brian Hamiltonin niskassa ollut luomi oli melanooma. Tämä selvisi, kun Hamilton tapauksen jälkeen näytti luomea lääkäreille.

Katsoja istui vaihtoaition takana lokakuussa, kun Canucks pelasi Seattle Krakenia vastaan. Huomattuaan luomen Hamiltonin niskassa, hän kirjoitti kännykänsä näytölle viestin, että niskassasi oleva luomi on syöpä, koputti pleksiin ja näytti viestinsä.

Hamilton oli katsojalle kiitollinen ja halusi tavata hänet. Canucks julkaisi lauantaina Hamiltonin kirjoittaman kirjeen sosiaalisessa mediassa, jotta katsoja löytyisi, kun seura uudenvuodenpäivänä jälleen kohtasi Krakenin.

”Viestisi mullisti minun ja perheeni elämän. Vaistosi oli oikeassa ja niskassani oleva luomi oli melanooma. Kiitos nopean toimintasi ja lääkäreiden, se on nyt poissa”, Hamilton kirjoitti.

Pari tuntia somejulkaisun jälkeen Krakenin kannattaja Nadia Popovici kuuli, että häntä etsitään.

Lauantaina Popovici ja Hamilton tapasivat illan pelissä Seattlessa. Hamilton kiitti Popovicia, joka oli saanut hänet hakeutumaan hoitoon ajoissa.

Kaksikon kohtaaminen oli varsin lämminhenkinen.

Popovici, joka aloittaa lääketieteen opinnot ensi vuonna, kertoi CBC:lle huomanneensa luomen, kun Hamilton käveli penkin yli erien välillä.

”Huomasin joitain tyypillisiä merkkejä, epäsäännölliset reunat, hieman värimuutoksia ja melko iso halkaisijaltaan",

”Ajattelin ettei viestin kirjoittamisesta ole haittakaan”, Popovici kertoi CBC:lle.

Pelin yhteydessä pidetyssä pressitilaisuudessa Hamilton kiitteli Popovicia henkensä pelastamisesta.

"Hän pelasti henkeni. Hän ei kantanut minua ulos palavasta autosta, mutta veti minut pois hitaasta tulesta”, Hamilton sanoi.

"Olen vain niin iloinen, että hän on saanut sen poistettua ja voimme mennä eteenpäin”, Popovici puolestaan kommentoi.

Kiitokseksi oikeaan osuneesta arviosta Canucks ja Kraken lahjoittivat Popovicille 10 000 dollarin stipendin lääketieteen opintoihin. Tieto kuulutettiin illan pelissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat