Miesten Mestaruusliigan jatkosta päätöksiä maanantaina - Urheilu | HS.fi

Miesten Mestaruusliigan jatkosta päätöksiä maanantaina

Akaa-Volley ja Tiikerit ottivat suorat 3–0-voitot tyhjien katsomoiden edessä.

2.1. 21:04

Olli Kunnarin valmentama Akaa-Volley ja Mikko Keskisipilän koutsaama Kokkolan Tiikerit ottivat sunnuntaina suorat 3–0-kotivoitot tyhjien katsomoiden edessä noin puolessatoista tunnissa lentopallon miesten Mestaruusliigassa.

Akaa-Volley kukisti liiganousija TuTo Volleyn ja Tiikerit lauantaina Joensuussa voittaneen Vantaan Ducksin.

Sunnuntain ottelut olivat mahdollisesti viimeiset vähään aikaan. Mestaruusliigan johtoryhmä kokoontuu maanantaina päättämään, miten koronapandemian vaivaamaa kautta jatketaan.

Voitto oli Keskisipilän joukkueelle viides kuudessa viime ottelussa. Joukkue jatkaa kolmantena, tosin neljäntenä oleva VaLePa on pelannut peräti seitsemän ottelua vähemmän. Tiikerien pelattujen ottelujen määrä on liigan suurin.

”Meillä on nyt melko hyvä tilanne, mutta ei meidänkään tammikuun pelit helmikuulle mahdu noin vain. Eli toivon, että pelataan vaikka sitten tyhjille katsomoille kuin että ei pelattaisi lainkaan”, Keskisipilä sanoi.

Keskisipilän mukaan Tiikereilläkin on muutama pelaaja, joiden toimeentulo on lentopallon varassa. Minkään liigaseuran kassavarat eivät kestä pitemmän päälle pelaamista ilman tuloja.

”Jokin tukipaketti olisi ratkaisu tässä tilanteessa”, Keskisipilä sanoi.

Myös Akaa-Volleyn Kunnari piti tärkeänä, että pelejä jatkettaisiin tammikuussa.

”Siihen nähden, ettei ollut yleisöä kannustamassa ja oli epätietoisuutta, mitä maanantaina päätetään, oli peli hyvällä tasolla. Itse olen sitä mieltä, että pelejä olisi hyvä saada pelattua tammikuussakin”, Kunnari sanoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat