Ammattinyrkkeilijä Ebanie Bridgesin julkaisema alusvaatekuva oli liikaa Instagramille - Urheilu | HS.fi

Ammatti­nyrkkeilijä Ebanie Bridgesin julkaisema alusvaate­kuva oli liikaa Instagramille

Bridgesin mukaan hänen vihaajansa ilmoittivat kuvasta sosiaalisen median yhtiölle.

Ebanie Bridges saapui viime huhtikuussa WBA-liiton titteliotteluun.

5.1. 16:11 | Päivitetty 5.1. 21:15

Australialainen ammattinyrkkeilijä Ebanie Bridges, 35, on onnistunut keräämään huomiota niukalla pukeutumisellaan muun muassa punnitustilaisuuksissa ja sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan valokuvilla.

Nyt Instagramille oli liikaa Bridgesin, joka tunnetaan lempinimellä Blonde Bomber, uudenvuodentoivotus, jossa hänellä oli yllään alushousut ja nyrkkeilyhanskat, kertoo Dagbladet.

Instagram poisti kuvan ja ilmoitti, että vastaavanlaisia kuvia ei jatkossakaan pidä julkaista.

Bridges ei sulattanut kuvan poistamista. Hänen mukaansa asialla ovat hänen ”vihaajansa ja trollit”, jotka ovat ilmoittaneet kuvasta Instagramille.

Bridges myös ilmoitti, että hän aikoo jatkaa samalla linjalla ja että hän on tasoittanut tietä muille naisnyrkkeilijöille.

”Olen erilainen ja eikä minusta koskaan tule samanlaista kuin muista. Olen kulkenut omaa tietäni ja tasoittanut sitä muille. Olen tuonut urheilulle paljon uusia katsojia olemalla oma itseni”, Bridges kirjoitti Dagbladetin mukaan.

Bridges on otellut ammattilaisena kahdeksan kertaa vuodesta 2019 alkaen. Vain yksi on päättynyt tappioon: viime vuoden huhtikuussa WBA-liiton kääpiösarjan mestaruusottelu, joka sai osakseen runsaasti arvostelua heikkotasoisuudestaan.

Bridges on nykyisin WBA-liiton kääpiösarjassa kuudes haastaja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat