Autosport: Apple voitti kilpailun suuren budjetin F1-elokuvaan – Brad Pitt veteraanikuskin rooliin - Urheilu | HS.fi

Autosport: Apple voitti kilpailun suuren budjetin F1-elokuvaan – Brad Pitt veteraani­kuskin rooliin

Elokuvaan halutaan rooli myös Lewis Hamiltonille.

Brad Pitt on 58-vuotias Hollywood-tähti.

6.1. 20:10

Kiinnostus F1:een on lisääntynyt elokuvamaailmassa. Useat tuotantoyhtiöt kisasivat suuren budjetin Formula 1 -elokuvasta, ja Autosport kertoo, että elokuvateollisuuden sisäpiirin mukaan Apple-yhtiön Apple Original Films olisi päässyt sopimuspöytään.

Elokuvalla ei ole vielä nimeä, mutta siitä on tarkoitus tehdä suuren budjetin Hollywood-elokuva. Budjetiksi on arvioitu 130–140 miljoonaa dollaria eli 115–124 miljoonaa euroa.

Sopimuksesta kisasivat myös Amazon, Netflix ja Disney sekä myös MGM, Paramount, Sony ja Universal. Käytännössä lähes kaikki suuret elokuva-alan yhtiöt ja suoratoistopalvelut olivat kiinnostuneita hankkimaan oikeudet F1-elokuvaan.

Elokuvan pääosaan on tulossa Brad Pitt, 58. Hän esittää veteraanikuskia, joka tekee paluun opastaakseen nuorta kuskia ja samalla saa myös itselleen uuden mahdollisuuden menestykseen.

Autosportin mukaan seitsemänkertaiseen maailmanmestariin Lewis Hamiltoniin on oltu yhteydessä roolia varten. Hamiltonille elokuvarooli ei olisi ensimmäinen: hän on ollut ääninäyttelijänä Autot-animaatiossa ja cameo-roolissa Zoolander 2:ssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat