Kaisa Mäkäräinen palaa kilpaladulle: ”Mitä ihmettä tuli taas luvattua?” - Urheilu | HS.fi

Kaisa Mäkäräinen palaa kilpaladulle: ”Mitä ihmettä tuli taas luvattua?”

Mäkäräinen osallistuu SM-hiihtoihin Imatralla.

Kaisa Mäkäräinen juhli joulukuussa 2014 ampumahiihdon maailmancupin osakilpailuvoittoa.

6.1. 20:52

Ampumahiihdon maailmanmestari ja kolminkertainen maailmancupin voittaja Kaisa Mäkäräinen, 38, osallistuu perjantaina SM-hiihtoihin Imatralla.

Mäkäräinen kisaa vapaan hiihtotavan parisprintissä yhdessä 16-vuotiaan Inka Hämäläisen kanssa, kertoo Etusuora.com. Kaksikko hiihtää Kontiolahden urheilijoiden kakkosjoukkueessa.

Mäkäräinen kommentoi osallistumistaan torstaina Instragram-tilinsä Tarinat-osiossa: ”Mitä ihmettä tuli taas luvattua?” Lisäksi mukana oli aihetunniste ”viikossa kisakuntoon”.

Mäkäräinen lopetti ampumahiihtouransa keväällä 2020.

Naisten parisprinttiin osallistuu kaikkiaan 30 joukkuetta. Kontiolahden urheilijoiden ykkösjoukkueessa hiihtävät Johanna Pykäläinen ja Veera Kontkanen.

Kilpailun ennakkosuosikkeina pidetään Vantaan hiihtoseuraa (Jasmi Joensuu ja Anni Kainulainen) ja Vuokatti Ski Team Kainuuta (Eveliina Piippo ja Jasmin Kähärä).

Imatran SM-hiihtojen ohjelmassa on viikonloppuna myös miesten parisprintti (v), perinteisen hiihtotavan naisten 10 kilometriä ja miesten 15 kilometriä sekä naisten ja miesten vapaan hiihtotavan sprintit.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat