Zlatan Ibrahimović saavutti Cristiano Ronaldon maaliennätyksen - Urheilu | HS.fi

Zlatan Ibrahimović saavutti Cristiano Ronaldon maaliennätyksen

Sekä Ibrahimović että Ronaldo ovat tehneet vähintään yhden maalin 80 eri seuran verkkoon Euroopan viidessä suurimmassa liigassa.

AC Milanin Zlatan Ibrahimović (vas.) teki sunnuntaina maalin Venezian verkkoon ja saavutti Cristiano Ronaldin merkkipaalun.

9.1. 17:58

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović on noussut portugalilaisen Cristiano Ronaldon ennätyksen rinnalle useimpia seuroja vastaan maaleja tehneenä miesjalkapalloilijana, tilastopalvelu Opta tviittasi sunnuntaina.

Ibrahimović, 40, on tehnyt Ronaldon tavoin vähintään yhden maalin 80 eri seuran verkkoon Euroopan viidessä suurimmassa liigassa. Ronaldo rikkoi rajan joulukuussa.

Ibrahimović viimeisteli sunnuntaina avausosuman, kun AC Milan juhli Italian Serie A:ssa 3–0-vierasvoittoa Veneziasta. Osuma syntyi jo toisella peliminuutilla, kun Ibrahimović ohjasi pallon maalin edestä verkon perukoille.

Ibrahimović on tehnyt tällä kaudella AC Milanille kahdeksan maalia 13 liigapelissä. Ruotsalaisen kansainvälisen uran pituudesta kertoo, että hän siirtyi Malmöstä Ajaxiin jo 2001.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat