Pelleksi pukeutuneet Jaguars-kannattajat protestoivat NFL-kauden viimeisessä pelissään - Urheilu | HS.fi

Pelleksi pukeutuneet Jaguars-kannattajat protestoivat NFL-kauden viimeisessä pelissään

Kannattajat vastustavat omistaja Shad Khanin tukea seurajohtaja Trent Baalkelle ja vaativat tämän erottamista.

Jacksonville Jaguarsin kannattajat pukeutuivat pelleasuihin Jaguarsin NFL-kauden viimeisessä ottelussa sunnuntaina Indianapolis Coltsia vastaan. Tämä kaksikko esitteli pelissä kylttiä, joka kertoi kymmenen kausi­kortti­vuoden saldoksi 43 voittoa ja 120 tappiota. Viestissä vaaditaan myös seurajohtaja Trent Baalken erottamista.

9.1. 21:47 | Päivitetty 9.1. 23:12

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa rämpivän Jacksonville Jaguarsin kannattajat protestoivat sunnuntaina seuran omistajaa Shad Khania vastaan.

Jaguarsin kausi päättyy neljättä kertaa peräkkäin runkosarjaan, ja kannattajat toteuttivat mielenilmauksen kauden viimeisessä ottelussa.

Pelleasuiset kannattajat vastustavat Khanin tukea Jaguarsin GM:lle eli seurajohtajalle, Trent Baalkelle. Khan ilmoitti joulukuussa Baalken jatkavan tehtävässään.

Protestit käynnistyivät jo aiemmin viestipalvelu Twitterissä, jossa kannattajat vaihtoivat profiilikuvakseen pellen, jolla oli samanlaiset viikset kuin Khanilla. Ottelun ympärillä on käyty keskustelua muun muassa tunnisteilla #FireBaalke ja #Klowntown.

Jaguarsin kannattajaryhmä Bold City Brigade jakoi Twitterissä videon kannattajien saapumisesta otteluun.

Khan, oikealta nimeltään Shahid Khan, on omistanut Jaguarsin vuoden 2011 lopusta lähtien. Hän on myös jalkapalloseura Fulhamin pääomistaja.

Baalke on toiminut nykyisessä tehtävässään marraskuusta 2020 alkaen.

Jaguars voitti sunnuntain ottelussaan Indianapolis Coltsin pistein 26–11. Joukkue saavutti NFL:n tämän kauden runkosarjassa kolme voittoa ja kärsi 14 tappiota.

Uutista päivitetty 9.1. kello 23.12 Jaguars–Colts-ottelun tuloksella.

Jacksonville Jaguarsin kotistadionilla nähtiin sunnuntaina pelleasuisia kannattajia.

Jaguars oli ennen sunnuntaita voittanut kaksi ottelua ja hävinnyt 14, joten aivan jokaiselle paikalle ei löytynyt Colts-ottelussa täyttäjää.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat