Coutinhon siirto Villaan varmistui lopullisesti lääkärintarkastuksen jälkeen – Steven Gerrard kuvaili ensimmäistä hankintaansa ”korvaamattomaksi” - Urheilu | HS.fi

Coutinhon siirto Villaan varmistui lopullisesti lääkärintarkastuksen jälkeen – Steven Gerrard kuvaili ensimmäistä hankintaansa ”korvaamattomaksi”

Steven Gerrard uskoo, että pelintekijä Coutinholla on suuri vaikutus palatessaan Valioliigaan.

Philippe Coutinho juhli maalia Barcelonan paidassa lokakuussa 2020.

10.1. 21:13

Englannin Valioliiga-seura Aston Villan päävalmentaja Steven Gerrard kuvaili Philippe Coutinhoa ”korvaamattomaksi” sen jälkeen, kun brasilialaispelaajan lainasiirto Barcelonasta Villaan varmistui lääkärintarkastuksen jälkeen.

Villa vahvisti, että Coutinho läpäisi lääkärintarkastuksen ja odotti Ranskassa työlupaa.

Uusien joukkuekavereidensa seuraan 29-vuotiaan keskikenttäpelaajan odotetaan liittyvän Villan harjoituskeskuksessa keskiviikkona.

Gerrard pelasi Coutinhon kanssa Liverpoolissa, ja hän uskoo, että pelintekijällä on suuri vaikutus palatessaan Valioliigaan.

”Hänen panoksensa on korvaamattoman arvokas, kun ottaa huomioon loukkaantumisemme ja Afrikan mestaruusturnauksen vaikutuksen hyökkäyksen vaihtoehtoihin”, Gerrard kertoi Villan verkkosivuilla maanantaina.

”Nautin hänen kanssaan pelaamisesta aiemmin, ja tiedän, että joukkueemme hyötyy hänen taidoistaan ja kokemuksestaan.”

Villa solmi loppukauden mittaisen lainasopimuksen Coutinhosta, ja sopimukseen kuuluu mahdollisuus ostaa brasilialaispelaaja Barcelonalta kesällä.

Barcelona vahvisti, että Villa maksaa osan Coutinhon palkoista, kun hän palaa Valioliigaan neljä vuotta sen jälkeen, kun hän lähti Liverpoolista Barcelonaan.

Coutinho liittyi Barcelonaan vuonna 2018 sopimuksella, jonka arvo oli kaikkine bonuksineen mediatietojen mukaan 160 miljoonaa euroa. Coutinho ei onnistunut kuitenkaan vakiinnuttamaan asemaansa Barcelonassa ja vietti kauden 2019–2020 lainassa Bayern Münchenissä.

Coutinhosta tuli Gerrardin ensimmäinen hankinta Villassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat