Loistovireinen Saros palkittiin NHL-viikon kakkostähtenä - Urheilu | HS.fi

Loistovireinen Saros palkittiin NHL-viikon kakkostähtenä

Nashvillen Saros torjui kolme voittoa kolmesta ottelusta viime viikolla.

Nashville Predatorsin Ben Harpur (17), Ryan Johansen (92) ja Juuse Saros (oik.) juhlivat voittoa New Jersey Devilsistä 10. joulukuuta.

10.1. 22:24

Jääkiekkoliiga NHL:ssä viime viikon peleissään kolme voittoa kolmesta ottelusta torjunut Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros sai maanantaina tunnustusta loisto-otteistaan. NHL nimesi Saroksen viikon tähdistöönsä, ja kolmen tähden joukossa hänen edelleen ykköstähdeksi kiilasi vain Coloradon hyökkääjä Gabriel Landeskog.

Saros torjui voitot Vegasista, Los Angelesista ja Arizonasta pysäyttäen 125 kohtaamistaan 131 laukauksesta. Predators nousi voitoillaan NHL:n Keskisen divisioonan kärkeen.

”Tämä johtuu mitä ilmeisimmin hyvästä vieraskiertueesta koko joukkueen osalta”, Saros jakoi kunniaa joukkuetovereilleen Predatorsin Twitter-tilin videohaastattelussa.

Saros jakaa liigan kärkitilaa maalivahtien voittotilastossa (19 voittoa), ja hän on kärkikymmenikössä myös päästettyjen maalien keskiarvossa (2,21, 8:s) ja torjuntaprosentissa (92,9, 9:s).

"Hän on iso syy siihen, että meillä on mahdollisuus voittaa joka ilta ja iso syy siihen, että olemme voittaneet aika lailla viime aikoina”, Predatorsin päävalmentaja John Hynes kehui vahtiaan seuran Twitterissä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat