Tuukka Rask teki todella huokean sopimuksen Boston Bruinsin kanssa - Urheilu | HS.fi

Tuukka Rask teki todella huokean sopimuksen Boston Bruinsin kanssa

Rask ei ole pelannut otteluakaan viime kesän lonkkaleikkauksen jälkeen

Tuukka Rask on pelanut Boston Bruinsissa kaudesta 2007–2008 lähtien.

11.1. 19:08 | Päivitetty 11.1. 22:14

Jääkiekkomaalivahti Tuukka Rask on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen NHL-seura Boston Bruinsin kanssa. Asiasta kertoo muun muassa Boston Herald.

Tietojen mukaan Rask teki miljoonan dollarin sopimuksen, mutta kun runosarjasta on jäljellä vain hieman yli puolet, on sopimuksen arvo 545 000 dollaria, eli noin 481 000 euroa.

Sopimuksen arvo on todella alhainen, mutta Rask on aiemmin vitsaillut pelaavansa vaikka olutpalkalla. Hän alleviivasi, että raha ei ole sopimuksen teossa oleellista, vaan se, että hän haluaa auttaa joukkuetta.

Aiemmin tiistaina uutisoitiin, että Raskin sopimus AHL-joukkue Providence Bruinsin kanssa oli purettu. Asiasta kertoi muun muassa Sportsnet.

Boston Bruinsia koko NHL-uransa edustanut Rask oli lonkkaleikkauksessa kesällä, ja kuntoutumisen jälkeen hänen oli tarkoitus pelata muutama ottelu joukkueen farmiseurassa ennen paluuta NHL-miehistöön.

Providence Bruinsin oli tarkoitus pelata Lehigh Valley Phantomsia vastaan viime perjantaina ja sunnuntaina, mutta ottelut siirrettiin huhtikuulle koronavirusprotokollan vuoksi.

Rask on voittanut urallaan Stanley Cupin vuonna 2011 ja pokannut sarjan parhaalle maalivahdille myönnettävän Vezina Trophyn vuonna 2014.

Juttua korjattu 12.1. kello 9.50: Otsikon oikeinkirjoitus tarkistettu.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat