Pelicans kaupittelee yhden päivän valmentajasopimusta KalPa-otteluun, hinta 100 000 euroa - Urheilu | HS.fi

Pelicans kaupittelee yhden päivän valmentaja­sopimusta KalPa-otteluun, hinta 100 000 euroa

Pelicans tarjoaa kuusinumeroisella summalla yhden päivän sopimusta joukkueen valmennustiimiin.

Sadallatuhannella eurolla on mahdollista päästä KalPa-ottelun vaihtoaitioon muun muassa päävalmentaja Tommi Niemelän ja kultakypärä Lukáš Jašekin seuraksi. Kuva joulukuussa pelatusta Lukko-ottelusta.

12.1. 12:06

Jääkiekkoliigassa pelaava Lahden Pelicans kohtaa perjantaina kotikentällään KalPan. Voimassa olevien koronarajoitusten vuoksi Pelicans voi ottaa yleisöksi vain kymmenen katsojaa.

Saatavilla olevat paikat seura huutokauppaa viitenä kahden lipun pakettina, ja korkeimman tarjouksen tekevä saa käyttöönsä hallin sauna-aition. Huutokauppa päättyy torstaina kello 10.

Poikkeukselliseksi kaupankäynti kuitenkin muuttuu silloin, jos tarjous on vähintään 100 000 euron arvoinen. Kuusinumeroisella summalla huutaja pääsee päävalmentaja Tommi Niemelän alaisuuteen osaksi Pelicansin valmennustiimiä.

Valmentajapaketissa ostaja solmisi Pelicansin kanssa yhden päivän valmentajasopimuksen ja pääsisi ottelun aikana rajattomasti vaihtopenkille ja muihin tiloihin.

Muistoksi ostaja saisi valmennuksen puvun ja ottelun pöytäkirjan. Vastuuna hänellä olisi puolestaan päättää siitä, millä avauskentällisellä Pelicans ottelun aloittaa.

”Olemme aika syvässä sillassa yhteisönä. Emme tekisi tällaista, jos ei olisi oikeasti tarve ja hätä”, Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen totesi poikkeuksellisesta myyntikohteesta MTV Urheilulle.

Valmentajalta vaaditaan kolme koronarokotusta ja negatiivinen testitulos ottelua edeltävänä päivänä. Pelicans kustantaa testin ja vaadittavan vakuutuksen.

Pelicans tiedotti kesällä, että Lahden Pelicans oy ja Pelicans Ravintolat oy tekivät viime tilikaudella yhteensä miljoonan euron tappion.

Pelicans-konsernin liikevaihto oli kaudella 2020–2021 reilut viisi miljoonaa euroa. Laskua edelliseen kauteen oli 41 prosenttia.

Sarjataulukossa Pelicans on parhaillaan seitsemännellä sijalla. Lisäksi se on pelannut vähemmän otteluita kuin suurin osa vastustajistaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat