Valioliigajumbo Norwichille kuudes perättäinen tappio ilman maalia, Bowen teki West Hamille kaksi maalia - Urheilu | HS.fi

Valioliigajumbo Norwichille kuudes perättäinen tappio ilman maalia, Bowen teki West Hamille kaksi maalia

Tappiokierteessä oleva Teemu Pukin joukkue valuu Valioliigasta vääjäämättä sarjaporrasta alemmaksi.

Teemu Pukki otti pallon haltuun West Hamin Craig Dawsonin seuratessa vierestä suomalaishyökkääjä.

13.1. 7:54

Jalkapallon Englannin Valioliigassa sarjan hännille vajonnut Norwich jatkoi tappiokierrettään keskiviikon ainoassa ottelussa. Kotijoukkue West Ham kirjasi Lontoon illassa 2–0-voiton ja nousi sarjassa neljänneksi ohi Arsenalin, jolla on tosin pelattuna yksi ottelu vähemmän.

Norwichille tappio oli Valioliigassa jo kuudes peräkkäinen. Kuuden ottelun maaliero on synkeät 0–16. Joukkueen suomalaishyökkääjä Teemu Pukki oli kentällä koko ottelun, mutta jäi vaille onnistumista. Viisi maalia tällä kaudella tehnyt Pukki on viimeksi osunut tolppien väliin marraskuun lopussa Newcastlea vastaan.

West Hamin ensimmäisen maalin teki aloitusjakson lopulla englantilaishyökkääjä Jarrod Bowen. 83. minuutilla Bowen onnistui maaliteossa vielä toistamiseen.

Tappiokierteessä oleva Norwich valuu Valioliigasta vääjäämättä sarjaporrasta alemmaksi. Norwich pelaa seuraavaksi Evertonia ja sitten Watfordia vastaan.

Norwich Cityn päävalmentajan Dean Smithin mukaan joukkueen olisi pitänyt olla tylympi kummallakin rangaistusalueella.

”Tällä tasolla jalkapallossa on kyse pienistä asioista. Teimme pienet asiat väärin, ja olen todella pettynyt kumpaankin maaliin”, Smith sanoi seuran verkkosivuilla.

”Emme voi peitellä sitä tosiseikkaa, että meidän piti selviytyä toisen jakson ensimmäisestä vartista, kun he osuivat ylärimaan ja tolppaan. Mutta meillä oli hyvä 20 minuutin jakso, jolloin olimme pelissä hyvin mukana. Olisimme vain tarvinneet hieman enemmän tappajan vaistoa rangaistusalueella ja hieman itseluottamusta.”

Lue lisää: Video näyttää, miten Teemu Pukin upea esityö vei Norwichin jatkoon Englannin cupissa

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat