Jarno Salmivuori siirtyy MTV:ltä HIFK:n toimitusjohtajaksi - Urheilu | HS.fi

HIFK värväsi uuden toimitusjohtajan MTV:ltä

Jarno Salmivuori aloittaa HIFK:n toimitusjohtajana helmikuun alussa.

HIFK:n kulttuuri ja fanit innostavat Jarno Salmivuorea.

13.1. 12:32 | Päivitetty 13.1. 13:23

HIFK Fotboll AB:n uusi toimitusjohtaja on 47-vuotias Jarno Salmivuori, seura tiedottaa kotisivuillaan.

Salmivuori siirtyy uuteen pestiinsä MTV Oy:stä, jossa hän vastasi urheilun kaupallisesta tuottamisesta. Hän käsitteli töissään muun muassa jääkiekkoliigan, Mestiksen, formula ykkösten sekä jääkiekon ja jalkapallon MM-kisojen kokonaisuuksia.

Salmivuori on ollut mukana luomassa myös jääkiekkoliigan medialiiketoimintaa Telialle. Lisäksi hän on toiminut Alma Medialla asiakkuusjohtajana.

Kansainvälistä kokemusta Salmivuorelta löytyy muun muassa Hong Kongista ja Australiasta. Hän on suorittanut MBA-tutkinnon Western Sydney Universityssa.

Salmivuori aloittaa tehtävässään helmikuun alussa.

”Kun on punainen IFK:n vaakunan muotoinen sydän ja tällainen työmahdollisuus avautuu, ei haasteeseen tarttumista tarvinnut pitkään pohtia”, tuore toimitusjohtaja kommentoi seuran kotisivuilla.

”IFK:n historia ja Suomen parhaat fanit ovat asioita, joiden varaan on hyvä rakentaa tulevaisuutta. Olennaista on keskittyä ydinliiketoimintaan ja IFK:n vahvan brändin luomiin mahdollisuuksiin.”

HIFK Fotboll AB:n edellinen toimitusjohtaja Christoffer Perret jatkaa HIFK Soccer RF:n hallituksen puheenjohtajana.

HIFK sai marraskuun lopulla uudet omistajat, kun pääomistajiksi liittyivät Heikki Pajunen, Janne Räsänen, Mirka Lod, Heikki Lehmuskoski ja Jan Holst.

He sekä muut pienemmät sijoittajat muodostavat vastaperustetun Stadin Tähdet Oy Ab:n, jolle siirtyy enemmistöomistajuus seurasta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat