Koronavirustartunnan saanut Messi: Toipuminen on vienyt odotettua kauemmin - Urheilu | HS.fi

Korona­virus­tartunnan saanut Messi: Toipuminen on vienyt odotettua kauemmin

”Harjoittelen päästäkseni jälleen sataprosenttiseen iskuun”, jalkapallotähti kirjoittaa Instagramissa.

Lionel Messi kuvattuna 12. joulukuuta.

13.1. 22:36

Jalkapallon supertähti Lionel Messi kertoi torstaina tarvitsevansa vielä aikaa, ennen kuin paluu pelikentille koronavirustartunnan jälkeen onnistuu. Ranskalaisseura PsG:n 34-vuotias argentiinalaisihme antoi positiivisen testituloksen lomaillessaan Argentiinassa, ennen kuin palasi Pariisiin 5. tammikuuta.

Kotikaranteenissa olleelta ja yksin PsG:n harjoituskeskuksessa treenanneelta Messiltä on jäänyt kaksi PsG:n ottelua väliin.

”Kuten tiedätte, minulla oli covid ja haluan kiittää kaikkia saamistani viesteistä. Paluu ok-kuntoon on vienyt enemmän aikaa kuin ajattelin, mutta olen lähestulkoon toipunut ja odotan pääsyä takaisin pelikentille”, Messi viestitti Instagram-palvelussa.

”Harjoittelen päästäkseni jälleen sataprosenttiseen iskuun. Tänä vuonna edessä on suuria haasteita, ja toivon näkeväni teidät taas.”

ESPN Argentinan mukaan Messi on sivussa tänä viikonloppuna oteltavasta PsG:n Brest-kohtaamisesta. Mestarien liigaa PsG jatkaa 15. helmikuuta pudotuspelien avauspelillä Real Madridia vastaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat