Suvi Minkkinen onnistui avaajana, kun Suomi sijoittui 11:nneksi cup-viestissä: ”Oli kyllä latausta ja selkeästi jännitystäkin” - Urheilu | HS.fi

Suvi Minkkinen onnistui avaajana, kun Suomi sijoittui 11:nneksi cup-viestissä: ”Oli kyllä latausta ja selkeästi jännitystäkin”

Yhden varapatruunan käyttänyt Minkkinen toi Suomen ensimmäiseen vaihtoon viidentenä.

Suvi Minkkinen (oik.) onnistui maailmancupin viestissä Ruhpoldingissa.

14.1. 19:38

Suomen nelikko Suvi Minkkinen, Mari Eder, Erika Jänkä ja Nastassia Kinnunen sijoittui 11:nneksi ampumahiihdon maailmancupin naisten viestissä Saksan Ruhpoldingissa.

Yhden varapatruunan käyttänyt Minkkinen toi Suomen ensimmäiseen vaihtoon viidentenä. Ederillä kului neljä varapatruunaa, ja hän tuli vaihtoon kahdeksantena.

Jänkä selvisi osuudestaan yhdellä varakudilla ja Kinnunen kahdella, ja lopulta Suomi jäi kisan voittaneesta Ranskasta kolme minuuttia ja 8,7 sekuntia. Ruotsi oli toinen ja Venäjä kolmas.

”Oli varmasti yksi minun parhaista viestiavauksista. Oli kyllä latausta ja selkeästi jännitystäkin, että saataisiin vielä viestijoukkuenäyttö olympialaisiin. Pieni paine kuitenkin sopii minulle ja pystyin kaivamaan aika hyvän suorituksen”, Minkkinen kertoi tiedotteessa.

Maailmancup jatkuu Ruhpoldingissa lauantaina miesten viestillä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat