Barkov avitti Panthersin murskavoittoon Starsista – Hintzin maali laiha lohtu - Urheilu | HS.fi

Barkov avitti Panthersin murskavoittoon Starsista – Hintzin maali laiha lohtu

Kähkönen torjui Minnesotan voittoon.

Florida Panthersin Aleksander Barkov tuulettaa voittoa Dallas Starsista yhdessä Radko Gudaksen kanssa.

15.1. 6:24

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthers on kurittanut Dallas Starsia kaataen texasilaiset maalein 7–1.

Floridan maalitykitys alkoi ensimmäisessä erässä, ja Dallas pääsi heiluttamaan verkkoa ensimmäisen kerran vasta päätöserän alussa. Starsin ainoa maali syntyi Roope Hintzin mailasta. Maali oli Hintzin kauden viidestoista. Osumasta sai syöttöpisteen Esa Lindell.

Panthersin kapteeni Aleksander Barkov oli syöttämässä joukkueensa kolmatta maalia. Suomalaisen tehopistetilille kilahti samalla kolmastoista syöttöpiste.

Barkovin joukkuetoveri Sam Bennett teki pelissä hattutempun. Hänen kädenjälkeään olivat Floridan kolme viimeistä maalia. Bennett otti pelistä myös syöttöpisteen.

Voitto oli Floridan toinen putkeen. Joukkue on nyt voittanut viimeisestä seitsemästä pelistään kuusi. Se hävisi viime viikolla Starsille voittolaukauskisassa.

Dallas on voittanut seitsemästä viime pelistään viisi.

Suomalaismaalivahti Kaapo Kähkönen on torjunut Minnesota Wildin voittoon Anaheim Ducksista. Voitto irtosi Minnesotalle maalein 7–3.

Paine Minnesotan maalilla oli kova, ja Kähkönen pysäytti pelissä 38 laukausta 41:stä. Hänen Ducks-kollegansa Anthony Stolarz torjui 23 laukausta 29:stä. Hänen tilalleen Anaheimin verkkoa vahtimaan vaihdettiin kolmanteen erään Lukas Dostal. Dostal pysäytti 12 laukausta ja päästi yhden maalin.

Ensimmäisen erän päätteeksi Minnesota johti maalein 3–1. Toisessa erässä ei nähty maaleja, mutta kolmannen erän alussa Wild laukoi alle kahdessa minuutissa kolme maalia Anaheimin verkkoon.

Ducks pääsi tekemään kaksi maalia päätöserässä. Minnesota teki vielä erän 12. minuutilla yhden maalin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat