HIFK nujersi Kärpät Oulussa – Jokereista tullut tšekkipelaaja aiheutti ihmetystä: ”Vetelee porukkaa kylmäksi”

Jere Innalan osuma voittomaalikilpailussa toi HIFK:lle kaksi pistettä.

Micke-Max Åsten ajoi tapansa mukaan röyhkeästi maalille.

5.3. 21:01

Kiinnostus miesten jääkiekkoliigaa kohtaan nousi rajusti Oulussa, kun Kärpät vahvisti vaisusti pelannutta joukkuettaan sekä pelaajiston että valmennuksen osalta.

Lauantai-illan kohtaaminen HIFK:ta vastaan toi mieleen ”vanhat hyvät ajat”. Kauden ennätysyleisö 5 882 katsojaa seurasi tunteikasta, tasokasta ja tärkeää kohtaamista, jonka HIFK vei voittolaukauskisassa 4–3 Jere Innalan osumalla.

HIFK:n tähtihankinta Teemu Turunen sai kauden avauspisteensä Liigassa alustamalla taidokkaasti Innalan 2–1-maalin. Iiro Pakarinen käytti HIFK:ta lähellä voittoa, mutta Kärppien nuori Arttu Hyry iski 3–3-tasoituksen ajassa 57.04.

Näkyvästi esillä oli myös Kärppien Julius Junttila, joka pohjusti oululaisten kaksi viimeistä maalia.

Illan neljäs Jokereista tullut hankinta, puolustaja David Sklenicka, vaikuttaa pelaajalta, jollaista liigassa ei ole hetkeen nähty.

”Mukava seurata pakkiparia, kun hän vetelee porukkaa kylmäksi. Siinä on hyvä olla ja pelata”, Kärppien Mikko Niemelä ihmetteli Sklenickan poikkeuksellista fyysisyyttä.

Niemelälle peli oli viidessadas Liigassa.

”Ennen peliä ja perjantaina vähän muistelin menneitä pelejä ja vuosia, mutta tänään oli ihan normimeininkiä”, hän sanoi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat