Harrastegolfaaja teki hole-in-oneakin harvinaisemman tempun kahdesti samalla kierroksella: ”Jos en olisi ollut paikalla, väittäisin kalajutuksi”

Danny Syring löi kaksi albatrossia vain muutaman väylän välein.

”Albatrossi” tarkoittaa golfissa kolme alle parin -tulosta.

7.3. 16:19

Yhdysvaltalainen harrastegolfaaja Danny Syring, 27, onnistui ennennäkemättömässä tempussa pelatessaan golfkierrosta isänsä ja ystäviensä kanssa Espanjassa, Yahoo Sports uutisoi.

Syring löi hole-in-oneakin harvinaisemman ”albatrossin” eli kolme alle parin -tuloksen – ja vieläpä kaksi kertaa saman kierroksen aikana.

Hole-in-onen todennäköisyyden on laskettu olevan harrastepelaajalla noin 1:12 000. Albatrossin todennäköisyys sen sijaan on peräti 1:6 000 000. Ja näitä Syring takoi kaksi samalla kierroksella.

Albatrossit syntyivät par 5 -rei’illä, jotka yhdysvaltalainen selvitti kahdella lyönnillä.

Syring ei ollut itsekään uskoa suoritustaan todeksi. Hänen onnekseen paikalla oli todistajia, vaikka heidänkin oli vaikea käsittää tapahtunutta.

”Jos en olisi ollut paikalla, väittäisin sitä kalajutuksi”, isä Kevin Syring sanoi.

”Se oli aivan tajutonta, täysin uskomatonta. Olen pelannut golfia 63 vuotta, enkä ole koskaan nähnyt edes yhtä tupla-eaglea [albatrossia]”, seurueessa mukana ollut Jay Green ihmetteli.

Huikeasta kierroksesta huolimatta Danny Syring sanoi vaihtavansa toisen albatrosseista milloin vain hole-in-oneen, jollaisessa hän ei ole koskaan onnistunut.

Seuraavalla golfreissullaan hän ei silti välttämättä haluaisi lyödä uutta historiallista lyöntiä.

”Kuka sitä enää uskoisi?” Syring nauroi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat