Ukkosen alta jälleen pois ehtinyt Matilda Castren lähestyy päivä päivältä paremmin Thaimaassa

Kolme kierrosta pelannut Matilda Castren on jaetulla 30. sijalla LPGA-kiertueen turnauksessa.

Suomen golfässä Matilda Castren edusti Suomea viime kesänä Tokion olympialaisissa.

12.3. 11:35

Suomalaisgolffari Matilda Castren sivusi tänään kilpailun parasta kierrostulostaan LPGA-kiertueen kilpailussa Thaimaassa, kun eilisen kierroksen tavoin hän kiersi kentän 68 lyönnillä.

Ukonilma kiusasi pelaajia toisena päivänä peräkkäin, mutta Castren sai jälleen kierroksensa valmiiksi ja ehti ukkosen alta pois ennen kuin salamointi keskeytti kierroksen.

"Tänään oli ihan vakaata peliä. Oli paljon hyviä lähestymisiä ja paljon hyviä birdiepaikkoja”, Castren kertoi tiedotteessa.

Bogi 18:nnella reiällä jäi kaivelemaan.

"Löin ihan hyvän wedgen, mutta se oli vähän liian pitkä ja se tuli ylärinteeseen alas. Se otti siitä hirveän kierteen ja valui ulos viheriöltä. Se oli vähän erikoinen, en odottanut sitä”, chipin ja kahden putin jälkeen pallonsa lopulta reikään saanut Castren avasi.

Castren on käyttänyt kolmeen kierrokseen 206 lyöntiä ja on tuloksessa kymmenen alle parin.

Keskeyttämishetkellä 24 pelaajaa ei ollut saanut kierrostaan maaliin, joten Castrenin jaettu 30. sija voi vielä muuttua. Kärkikymmenikköön oli matkaa kuusi lyöntiä. Kärkikaksikko Xiyu Lin ja Nanna Koerstz Madsen olivat tuloksessa 19 alle parin.

"Huomisen tavoite on, että par 5:lle ei tulisi bogeja, ennemmin birdiejä. Ei pitäisi olla mitään uutta huomiselle, vaan pitäisi tehdä paljon birdiejä, että nousisi edes pikkaisen ylös tuolla tuloslistalla”, Castren suunnitteli päätöskierrosta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat