Tenniksen paha poika Nick Kyrgios paiskasi mailansa kohti pallopoikaa, lähetti sen jälkeen sovittelevan viestin

Ottelun jälkeen kättelyissä kaikki näytti rauhalliselta, kunnes Kyrgios pimahti.

Nick Kyrgios antoi mailalleen kyytiä hävittyään tiukan ottelun Rafael Nadalia vastaan Indian Wellsissä.

18.3. 8:41

Australialainen Nick Kyrgios poltti taas päreensä tenniskentällä mutta osoitti myös toisenlaista puolta ottelun jälkeen.

Rafael Nadal voitti lajin pahana poikana tunnetun Kyrgiosin Indian Wellsin masters 1000 -turnauksen puolivälierissä 7–6, 5–7, 6–4.

Kaikki näytti rauhalliselta Nadalin lyötyä iskulyöntinsä voimalla kenttään ottelupallossa. Pelaajat kävelivät verkolle kättelemään, jonka jälkeen Kyrgios kätteli ja kiitti tuomaria kuten asiaan kuuluu.

Sitten valot sammuivat. Kyrgios paiskasi mailansa voimalla maahan ja maila kimposi siitä eteenpäin ja putosi lähelle pallopoikaa.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa Kyrgios oli aluksi uhmakas eikä pitänyt tapaustaan millään lailla verrattavana Alexander Zverevin raivokohtaukseen, jossa saksalainen hakkasi mailansa hajalle iskiessään sen tuomaritorniin.

”Olen ihminen. Tällaisia asioita vain tapahtuu ja se oli pelkkä onnettomuus. Ei se kuitenkaan ollut kuten Zverevillä. En osunut häneen (pallopoikaan) ja siitä olen kiitollinen. Ei ollut tarkoitukseni osua”, Kyrgios sanoi.

Vähän myöhemmin Kyrgiosin ääni muuttui.

Kun hiki alkoi kuivua ja kainalot eivät enää olleet kosteat, Kyrgios kirjoitti anteeksipyyntönsä Instagramiin.

”Haluan pyytää anteeksi pallopojalta ottelun lopun tapahtumia. Se oli puhdas vahinko ja olin turhautunut ottelun lopussa.”

”Mailani sai älyttömän pompun eikä se ollut tarkoitukseni. Jos joku vain tietää, kuka tämä pallopoika oli, lähettäkää minulle viesti ja annan mailani hänelle. Olen iloinen, että hän on kunnossa.”

Kyrgios sai vastauksen nopeasti.

”Kiitoksia, että otit yhteyttä. Olen täysin kunnossa. Olisi hienoa saada maila ja tietenkin hyväksyn anteeksipyyntösi. Olen kentillä taas huomenna”, kuului vastaus.

Kyrgios kirjoitti omassa viestissään etsivänsä pojan ja antavansa mailansa lupauksen mukaisesti.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat