Savo Volley kaatoi Vantaan Ducksin, mutta valmentaja oli silti tylynä: ”Ottelu oli kärsimysnäytelmää molemmille joukkueille ja katsojillekin”

Savo Volley johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 2–0.

Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen ei pitänyt näkemästään lauantaina.

19.3. 20:40

Savo Volley siirtyi lauantaina puolivälieräsarjassaan Vantaan Ducksia vastaan 2–0-johtoon, kun Timo Tolvasen valmentama ryhmä otti toisen 3–0-voiton vieraskentällä lentopallon miesten Mestaruusliigassa.

”Ottelu oli kärsimysnäytelmää molemmille joukkueille ja katsojillekin. Iso halli, vähän yleisöä eli tunnelma matalalla. Ducks oli kaukana siitä tasosta, mitä se oli parhaimmillaan runkosarjassa. Ei meidänkään peli kovin hyvää ollut, mutta voittoja lasketaan”, Tolvanen tiivisti ottelun.

Aleksander Rastamo oli totutusti Ducksin tehokkain, pisteitä kertyi 15. Savo Volleyltä samaan pääsivät yleispelaajat Andrus Raadik ja Mikko Räsänen.

Savo Volley pystyi keskellä hyödyntämään Ducksin Keenan Sandersin poissaolon. Jakub Kovac ja Miki Jauhiainen iskivät kumpikin ilman virheitä tehokkaasti. Yhteenlaskettuna kaksikko sai 21 passia ja niistä he tekivät 15 pistettä. Jauhiainen otti myös viisi torjuntapistettä.

Kolmas ottelu on maanantaina Kuopiossa. VaLePa ehtii ennen Savo Volleytä varmistamaan paikan välieriin, jos voittaa sunnuntaina Joensuussa Hurmoksen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat