Zlatan Ibrahimovićin on vallannut keväällä paniikin tunne uran lopusta, mutta ensin hän tsemppaa Ruotsia MM-kisoihin

Ruotsi kohtaa MM-jatkokarsinnan välierässä Tšekin, mutta Ibrahimović on ottelusta sivussa.

Zlatan Ibrahimović elehti tiistain lehdistötilaisuudessa.

22.3. 18:38

Ruotsin suurimmalla jalkapallotähdellä Zlatan Ibrahimovićilla, 40, on kertomansa mukaan pieni paniikki päällä vääjäämättömästi lähestyvästä uran päätepisteestä. Hän sanoo tuntevansa pientä pelkoa. Mutta sitä ennen hän haluaa auttaa Ruotsin miesten jalkapallomaajoukkueen Qatarin MM-kisoihin.

Medialle tiistaina puhunut Ibrahimović on varma siitä, että Ruotsi menee MM-kisoihin.

Ibrahimović on pelikiellossa Tšekkiä vastaan, mutta uskoo voivansa auttaa joukkuetta henkisesti.

”Se on rooli, josta pidän. Kasvoin siihen rooliin Milanossa, ja mielestäni hoidan sen roolin hyvin”, Ibrahimovic sanoi Sportbladetin mukaan tiistain lehdistötilaisuudessa.

40-vuotiaan jalkapalloilijan uran jatkuminen on hämärän peitossa, mutta hän itse vakuuttaa voivansa vielä jatkaa pelaamista.

”Jatkan niin kauan kuin haluan. Niin kauan kuin saan tuloksia. Mutta kentällä olon pitää tuntua hyvältä, siitä ei pitäisi kärsiä. Minulla on myös jalkapallon jälkeen elämää, jonka haluan tuntuvan hyvältä. Mutta emme ole siinä pisteessä vielä, menemme MM-kisoihin”, Ibrahimović sanoi.

Ibrahimovic myöntää tuntevansa pelkoa tulevasta.

”En halua katua lopettamisen hetkellä. Haluan ottaa kaiken irti urastani. En tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kuten kerroin kirjassani, tunnen pientä paniikkia pelaamisen lopettamisesta, pientä pelkoa.”

Hän ei vielä ole suunnitellut pelaajauransa jälkeistä elämää.

”Jokin rooli jalkapallossa? En tiedä. Sen näkee sitten, kun se päivä koittaa. Voin tehdä niinkin, kun lopetan tai sitten pidän tauon ja katoan kokonaan.”

Ruotsi pelaa MM-jatkokarsinnan välierissä Tšekkiä vastaan ja ottelun voittaja kohtaa jatkokarsintalohkon finaalissa Puolan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat