Seagullsille ensimmäinen vierasvoitto Korisliigan jatkosarjassa

Shawn Huff heitti Seagullsille 25 pistettä, kun Seagulls haki vierasvoiton Kouvolasta.

Seagullsin Shawn Huff ajoi korille ohi Karhu Basketin Lee Skinnerin (oik) Korisliigan ylemmän jatkosarjan ottelussa 19. maaliskuuta.

22.3. 21:19

Helsinki Seagulls haki miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa ensimmäisen vierasvoittonsa, kun se katkaisi Kouvolassa Kouvojen neljän pelin voittokulun lukemin 94–89.

Kouvot hallitsi ensimmäistä neljännestä, mutta Seagulls voitti toisen 15 pisteellä. Kouvot nousi kolmannen jakson puolivälissä tasalukemiin, mutta ei päässyt enää ohi.

Seagulls pohjusti toisen jatkosarjavoittonsa kaaren takaa, josta se tulitti hyvällä 43 prosentin tarkkuudella 21 kolmen pisteen koria, joka oli kymmenen enemmän kuin Kouvoilla.

”Tämä oli meiltä selkeästi askel parempaan ja voitot tuovat vaikeuksien jälkeen uskoa joukkueen tekemiseen”, totesi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Shawn Huff heitti Seagullsille 25 pistettä ja Tuukka Kotti 16. Billy Boyd teki Kouvoille 23 ja Makuach Maluach 20 pistettä.

Salon Vilpas teki vahvan vierailun Kotkaan, jossa se kukisti KTP-Basketin 101–88.

Vilpas johti läpi pelin, kun se voitti jo ensimmäisen neljänneksen 15 pisteellä ja pääsi puolivälin tauolle 23 pisteen johdossa. KTP:n kiri kantoi loppuminuuteilla parhaimmillaan seitsemän pisteen päähän.

Mikko Koivisto heitti Vilppaalle 23 pistettä ja Riku Laine ennätyspisteensä 19, joista kaikki ensimmäisellä puoliskolla. Roydell Brown keräsi KTP:lle 28 ja Remu Raitanen 21 pistettä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat