Max Verstappen lyttää Netflixin F1-sarjan: ”Kardashian-tasolla”

Verstappenin mielestä esimerkiksi Lando Norrisista saa sarjassa täysin väärän kuvan.

Max Verstappen on kieltäytynyt osallistumasta Netflixin dokumenttisarjaan.

26.3. 12:41

Formula ykkösten puolustava maailmanmestari Max Verstappen ei tunnetusti ole ollut ilahtunut Netflixin Taistelu paalupaikasta -dokumenttisarjasta (Drive to Survive).

Muutama viikko sitten julkaistulle neljännelle tuotantokaudelle Verstappen ei suostunut antamaan haastatteluja. Hänen kommentointiaan sarjassa kuitenkin kuullaan.

”Nämä olivat luultavasti vuodelta 2018 tai jotain, mitä he käyttivät uudelleen, mutta se ei ole oikein. Huomaan, että ääneni kuulostaa erilaiselta”, Verstappen totesi saksalaiselle Motorsport-Totalille.

”Huomasin myös, että kun sanoin [viime kaudella] jotain, he olivat lähellä ja käyttivät sitä. Minun täytyy olla huolellisempi.”

Verstappenin suhtautuminen tuskin muuttuu jatkossakaan, sillä hän on katsonut uudesta tuotantokaudesta muutaman jakson eikä ole pitänyt näkemästään.

”Olen nähnyt suosion lisäämisen edut, mutta minulle se on mennyt pisteeseen, jossa sarja on enemmänkin ’pysytään nyt mukana formulamaailmassa’”, Verstappen toteaa.

”Se on Kardashian-tasolla”, Verstappen sanoo viitaten Kardashianin perheestä kertovaan Kardashianit-realitysarjaan.

Verstappen ottaa esimerkiksi, miten McLaren-kuski Lando Norrisia käsitellään sarjassa.

”Lando saadaan näyttämään paskiaiselta, joka hän ei todellakaan ole. Tunnen Landon. Hän on hauska ja mahtava tyyppi. Hänestä saa täysin väärän kuvan, ja sama tapahtui minulle [ensimmäisellä tuotantokaudella].”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat