Edmontonin supertähdet saivat nauttia Jesse Puljujärven syötöistä

Edmonton Oilers jatkoi murskaavia kotiesityksiään.

Jesse Puljujärvellä on koossa tältä kaudelta tehot 12+21.

29.3. 7:48

Edmonton Oilers jatkoi vakuuttavaa kotiotteluiden sarjaansa. Joukkue otti seitsemännen perättäisen voittonsa, kun se murskasi Arizona Coyotesin lukemin 6–1 maanantain kierroksella. Maaliero seitsemästä ottelusta on vakuuttava 38–17.

Maalinteon aloittamisesta ja lopettamisesta vastasivat joukkueen ja sarjan suurimpiin tähtiin kuuluvat pelaajat, ja molemmissa osumissa oli näyttävästi esillä myös Jesse Puljujärvi.

Avausmaalin iski Connor McDavid jo neljän minuutin pelin jälkeen. Mainion esityön teki tilanteessa Puljujärvi. Hän piti kiekon hyökkäysalueella ja löysi maalin edestä joukkueen kapteenin, joka nosti kiekon maalin kattoon.

McDavid johtaa NHL:n pistepörssiä tehoilla 36+62.

Loppulukemat sinetöi kolmannen erän puolivälissä Leon Draisaitl, joka pääsi nautiskelemaan Puljujärven loistosyötöstä takatolpalle. Draisaitlin tarvitsi vain laittaa maila väliin ja nostaa kädet sen jälkeen ilmaan 48. kerran tällä kaudella.

Hän jakaa maalipörssin kärkisijan Toronton Auston Matthewsin kanssa. Pistepörssissä Draisaitl on toisena tehoilla 48+48.

Puljujärvi oli loukkaantumisen vuoksi sivussa kuukauden tositoimista, mutta on paluunsa jälkeen tehnyt seitsemässä pelissä tehot 0+5. Yhteensä 53 ottelusta koossa on tehot 12+21.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat