Tiger Woods pelasi poikansa kanssa harjoitus­kierroksen Mastersin areenalla – arvailut paluusta tosi­toimiin kiihtyvät

Woods ei ole osallistunut viralliseen kilpailuun helmikuussa 2021 tapahtuneen vakavan auto-onnettomuuden jälkeen.

Tiger Woods puhui 9. maaliskuuta 2022 Floridassa, kun hänet nimettiin golfin Hall of Fameen.

31.3. 18:14

Palaako huippugolfin viime vuosikymmenien merkittävin pelaaja Tiger Woods yli vuoden tauon jälkeen tositoimiin ensi viikolla kauden ensimmäisessä major-kilpailussa Mastersissa?

Siihen liittyvät arvailut ja odotukset ovat kiihtyneet viime päivinä, koska mediaraporttien mukaan amerikkalainen Woods pelasi ainakin tiistaina harjoituskierroksen Mastersin areenalla, Augusta National Golf Clubin kentällä Georgian osavaltiossa.

Mediatietojen mukaan 46-vuotiaan Woodsin kanssa pelasivat hänen poikansa Charlie Woods sekä hyvä ystävä ja kollega Justin Thomas, joka on tämän viikon maailmanlistalla sijalla seitsemän.

Asiantuntijoiden mukaan Woods kävi testaamassa, pystyykö hän pelaamaan korkeuseroja sisältävän Augustan kentän kävellen. Testi oli tarpeen, koska ammattilaisten kilpailuissa ei saa käyttää golfautoa.

Woods on nähty pelaamassa vain kerran sen jälkeen, kun hän loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa helmikuussa 2021.

Tämä tapahtui viime vuoden joulukuussa, kun Woods osallistui poikansa Charlien kanssa major-voittajille ja heidän perheenjäsenilleen tarkoitettuun kahden päivän kutsukilpailuun PNC Championshipiin.

Lue lisää: Hykerryttävä video näyttää Tiger Woodsin 12-vuotiaalla pojalla olevan golfkentällä monia isänsä maneereja

Siellä golfautoa käyttänyt Woods antoi ymmärtää, että hänen pahoin loukkaantunut oikea jalkansa ei kestä kokonaisen golfkierroksen kävelemistä.

Helmikuussa Woods sanoi mediatapaamisessa, että hän on harjoitellut pääasiassa lähipeliä ja lyhyempiä rautamailalyöntejä, koska hänen oikea jalkansa joutuu liian koville pitkissä lyönneissä.

Viime viikkoina Woods on nähty usein harjoittelemassa Medalist Golf Clubilla Floridassa.

Woodsin nimi löytyy edelleen 86. kerran pelattavan Mastersin osanottajalistasta. Woods on kilpaillut Mastersissa 23 kertaa.

Vuonna 2019 Woods otti useitten selkäleikkausten jälkeen Mastersissa viidennen voittonsa ja 15. major-tittelinsä. Sitä saavutusta pidetään laajasti yhtenä urheiluhistorian hienoimpana comebackina, kaikki lajit huomioiden.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat