Jatkoaikadraama jatkui Kärppien ja Ilveksen ottelu­sarjassa – Jokereista tullut puolustaja teloi jo toista Ilves-taituria

Kärpät tasoitti puolivälieräsarjan Ilvestä vastaan neljännessä ottelussa. Ratkaisua jouduttiin hakemaan taas jatkoajalta.

Ville Leskinen teki Kärpille tärkeän tasoitusmaalin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

1.4. 22:20

Kärppien Troy Bourke sai ohjata kiekon lähes tyhjään maaliin, kun edellisenkin pelin jatkoeräratkaisun taikonut Juhamatti Aaltonen tarjosi hänelle ratkaisupaikan ajassa 77.35 perjantai-iltana Oulussa.

Kärpät vei näin miesten jääkiekkoliigan puolivälieräpelin Ilvestä vastaan 3–2 ja tasoitti sarjan tilanteeseen 2–2.

Ilves pääsi jo 2–0-johtoon, mutta Kärppien maalille vaihdettu Joel Blomqvist tilkitsi oululaisten peräpään ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon. Kärppien Ville Leskinen tasoitti pelin vain 22 sekuntia ennen loppua.

Ilveksen kovan onnen soturi oli puolustaja Simon Johansson, joka purki kiekon katsomoon ja joutui katsomaan ratkaisua jäähyaitiosta.

Sarjan kolme viimeisintä peliä ovat kaikki ratkenneet jatkoerän ylivoimaosumaan.

"Tasainen jatkoerä ja hyvä, että meillä on tuommoinen ylivoima. Kun saadaan mahdollisuus, se tekee tulosta”, Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoi.

Pelissä vihellettiin kaksi rangaistusta. Molemmat tuomittiin Ilvekselle ja molemmat päättyivät Kärppien maaliin.

Keskiviikkona loukkaantunut Petri Kontiola ei ollut Ilveksen kokoonpanossa. Kontiolaa taklannut David Sklenička koitui tällä kertaa Henrik Haapalan kohtaloksi. Haapalan jalka vääntyi kamppailussa Sklenickan kanssa, eikä Ilves-hyökkääjä palannut kaukaloon ensimmäiseltä erätauolta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat