Teemu Pukin tulevaisuus puhuttaa: Norwich aikoo käyttää option, Espanjan pää­sarja­joukkueen kerrotaan olevan kiinnostunut

Teemu Pukki on tehnyt Norwichille kahdeksan maalia tämän kauden Valioliigassa.

Teemu Pukin maalit ovat auttaneet Norwichin kahdesti Valioliigaan, mutta eivät siellä säilymiseen.

6.4. 14:15

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen hyökkääjän Teemu Pukin tulevaisuus alkaa aiheuttaa keskustelua jalkapallopiireissä.

Pukki on jalkapallomaajoukkueen kaikkien aikojen maalitykki 34 osumallaan. Norwichin paidassa hän on tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia Englannin Valioliigassa.

Ensi kaudella Norwich pelaa kuitenkin suurella todennäköisyydellä taas sarjatasoa alempana Mestaruussarjassa.

Norwichilla on optio jatkaa sopimusta Pukin kanssa vielä vuoden verran, ja paikallislehti Pink Unin toimittajan Paddy Davittin mukaan näin myös on aikomus tehdä.

Pukki, 32, ei välttämättä pysy seurassa, mutta sopimusta jatkamalla miehestä saadaan siirtokorvaus, jos halukas ostaja löytyy.

Sellainen saattaisi viimeisimpien tietojen mukaan löytyä Espanjan pääsarjasta.

Galicia Press -lehden mukaan Celta Vigo on kiinnostunut Pukin palveluksista. Joukkue varautuisi Pukin hankinnalla hyökkäyskalustonsa kaventumiseen.

Todofichajes-sivuston mukaan Celta olisi jo ollut yhteydessä Pukin agenttiin. Sivusto ei tosin spekulaatioissaan ota huomioon mahdollista jatkosopimusta Norwichiin, vaan lähtee liikkeelle vapaasta siirrosta Espanjaan.

Celta Vigo on La Ligassa sijalla 11, kun kautta on jäljellä kahdeksan kierrosta.

Pukki pelasi Sevillan organisaatiossa kausina 2008–10. Hän pääsi kentälle yhdessä La Ligan ottelussa, ja suurin osa ajasta kului seuran kakkosjoukkueessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat