Aamulehti: Juniorijoukkueen valmentajia epäillään alkoholin tarjoamisesta alaikäisille pelaajille kauden päättäjäisissä

Tampereen Koovee on hyllyttänyt epäilyn kohteena olevat valmentajat toistaiseksi.

6.4. 17:15

Tamperelaisseura Koovee on hyllyttänyt alle 16-vuotiaiden poikien jääkiekkojoukkueen valmentajat toistaiseksi, kertoo Aamulehti.

Syynä on Aamulehden mukaan se, että valmentajien epäillään antaneen kauden päättäjäisissä viime viikonloppuna alkoholia pelaajille, jotka ovat siis alaikäisiä.

Aamulehden tietojen mukaan seuran johto on saanut tapahtuneesta useita yhteydenottoja. Myös Aamulehteen on oltu asiasta yhteydessä.

”Asianomaiset on asetettu toistaiseksi sivuun seuran toiminnasta. Olemme konsultoineet viranomaisia ja Suomen jääkiekkoliittoa. Tässä vaiheessa seura ei kommentoi asiaa”, Kooveen valmennuspäällikkö Pekka Hemmilä toteaa Aamulehdelle.

Epäillyt henkilöt ovat kieltäneet tapahtuneen. Aamulehdelle he painottavat, että he eivät ole missään nimessä tarjoilleet alkoholia alaikäisille.

Koovee tekee asiassa lisäselvityksiä. Joukkue ja pelaajien vanhemmat saivat tietää hyllytyksestä keskiviikkona.

Rikosylikomisario Pasi Nieminen Sisä-Suomen poliisista kertoo Aamulehdelle, että poliisille on tullut yhteydenotto mutta ei vielä virallista ilmoitusta. Poliisi ei siis vielä tutki tapausta.

Alkoholin välittäminen alaikäiselle on rangaistava teko. Alkoholirikoksesta voidaan tuomita sakkoja tai vankeutta enintään kaksi vuotta. Törkeästä alkoholirikoksesta tuomio on vähintään neljä kuukautta ja enintään neljä vuotta vankeutta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat