Tätä on tuskin ennen nähty: Maalivahti laukoi voitto­maalin lisäajalla lähes omalta rangaistus­­alueeltaan

Italian Serie C:ssä nähtiin todella harvinainen maali.

10.4. 8:00

Maalivahdit nousevat useinkin joukkueidensa sankareiksi, ja yleensä sankaruuden takeena on jokin upea torjunta – tai useampi. Joskus sankarin viitta lankeaa harteille kuitenkin paljon harvinaisemmalla tavalla, ja esimerkki tästä nähtiin lauantaina Italiassa.

Modena ja Imolese kohtasivat Serie C:n, eli maan kolmannen sarjatason ottelussa, ja sarjakärki Modena näytti joutuvan tyytyvän 1–1-tasapeliin toiseksi viimeisenä olevaa vierailijaa vastaan.

Sitten nähtiinkin kummia.

Maalivahti Riccardo Gagno lähetti pitkän avauksen lähes omalta rangaistusalueeltaan, kun ottelussa pelattiin lisäajan ensimmäistä minuuttia.

Avaus olikin todella pitkä.

Pallo osui maahan ensimmäisen kerran Imolesen rangaistusalueen rajalla. Seuraava pomppu olikin sitten jo muutama metrin päässä maalista ja kolmas maalin sisällä.

Vieraiden maalivahti Gian Maria Rossi arvioi nimittäin pallon lentoradan pahasti väärin ja tuli vastaan juuri sen verran, että pallo kimposi rangaistusalueen rajalta hänen ylitseen ja lopulta verkkoon.

Modena juhli näin riemukasta viime hetken voittomaalia ja jatkaa sarjakärjessä neljän pisteen turvin ennen AC Reggianaa.

Maalivahdit ovat tehneet vastaavia maaleja silloin tällöin ennenkin, mutta viime hetken voittomaali lähes omalta rangaistusalueelta on sitten jo ihan omassa kastissaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat