Poliisi tutkii Cristiano Ronaldon kiukun­purkausta: väitetään lyöneen kännykän kannattajan kädestä ja aiheuttaneen mustelman autistiselle pojalle

Ronaldo myönsi tulistuneensa ottelun jälkeen ja pyysi tapahtunutta anteeksi. Hän ei kuitenkaan maininnut päivityksessään mitään kännykkään liittyvää. Sky Sportsin mukaan poliisi tutkii tapahtunutta.

Cristiano Ronaldo jäi ilman maaleja lauantain ottelussa.

10.4. 14:30 | Päivitetty 10.4. 15:35

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelu Evertonin ja Manchester Unitedin välillä päättyi lauantaina vierailija Unitedin 0–1-tappioon.

Unitedin tähtipelaajan Cristiano Ronaldon epäillään paiskanneen ottelun jälkeen suutuspäissään katsojan kännykän maahan. Nyt hänen väitetään myös aiheuttaneen mustelman kännykkää pidelleelle pojalle, kertoo Liverpool Echo.

Kännykän paiskaamisesta on julkaistu Twitterissä myös video. Paikallinen poliisi on myös aloittanut välikohtauksen tutkimisen, kertoi muun muassa Sky Sports Twitterissä.

Ronaldo on myöntänyt Instagram-tilillään, että jotakin tapahtui, sillä hän pyytää anteeksi tulistumistaan. Ronaldo ei kuitenkaan maininnut päivityksessään mitään kännykkään liittyvää.

”Koskaan ei ole helppoa käsitellä tunteita vaikeilla hetkillä. Siitä huolimatta meidän pitää aina olla kunnioittavia ja hillittyjä ja näyttää esimerkkiä nuorille, jotka rakastavat kaunista peliä”, Ronaldo kirjoitti.

”Haluan pyytää anteeksi tulistumistani ja, jos se on mahdollista, kutsua tämän kannattajan katsomaan ottelua Old Traffordille merkkinä reilusta pelistä ja urheiluhengestä.”

Liverpool Echo kertoo, että Ronaldon tulistumisen kohteena oli 14-vuotias autistinen poika. Lehti perustaa väitteensä pojan äidin Sarah Kellyn kertomaan. Kelly sanoi lehdelle, että pelaajan lyödessä kännykän maahan hän aiheutti myös mustelman pojan käteen.

”Hän [poika] oli täydellisessä sokissa.”

Kellyn mukaan poika oli ensimmäistä kertaa jalkapallo-ottelussa eikä hän esimerkiksi puhunut mitään Ronaldolle vaan otti videokuvia pelaajista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat