Veera Kaupin seura kertoo hänen jatkavan myös ensi kaudella – maailman paras naispelaaja sanoo, ettei sopimusta ole

”Niin kauan kun minulla ei ole sopimusta, voin päätyä minne tahansa”, Kauppi sanoo ruotsalaislehti Expressenille.

Suomen ja Team Thorengruppenin hyökkääjä Veera Kauppi (oik.) on valittu kolmesti maailman parhaaksi naispelaajaksi. Hän kertoo, ettei tiedä vielä ensi kauden seuraansa.

13.4. 17:18

Maailman parhaaksi salibandyn naispelaajaksi kolme kertaa valitun Veera Kaupin tulevaisuuden kuviot olivat keskiviikkona näkyvästi esillä ruotsalaislehti Expressenissä.

Kaupin edustaman Team Thorengruppenin urheilujohtaja Jocke Sjöström vakuuttaa sekä Veera Kaupin että hänen kaksoissiskonsa Oona Kaupin jatkavan Uumajassa.

Sjöström lupaa ensi kaudeksi suurempaa budjettia ja parempia olosuhteita. Hän uskoo monen Svenska Superliganin (SSL) seuran voivan vastata rahallisesti Thorengruppenin tarjoukseen, mutta lisää muidenkin asioiden olevan tasapainossa Uumajassa.

Veera Kauppi ei vahvistanut uutista Thorengruppen-jatkostaan, kun Expressen otti häneen yhteyttä.

”En ole vielä päättänyt mitään. Se on niin yksinkertaista. En ole saanut vielä sopimusta, joten en ole allekirjoittanutkaan sellaista”, Kauppi sanoo.

”Ymmärrän, että Jocke haluaa pitää minut ja siskoni, ja ymmärrän, miksi hän sanoo niin. Mutta niin kauan kun minulla ei ole sopimusta, voin päätyä minne tahansa.”

Kauppi kertoo keskittyvänsä nyt pudotuspeleihin ja lisää managerinsa huolehtivan muista asioista.

”Viihdyn erittäin hyvin Uumajassa ja Thorenissa, mutta haluan pitää oven hieman auki ja katsoa, mitä on tarjolla. Ei sitä koskaan tiedä”, hän sanoo.

Expressen kertoo Kaupin olevan iloinen kuultuaan Thorengruppenin suuremmasta budjetista. Samalla suomalaistähti painottaa, ettei raha ole tärkein tekijä sopimuksessa.

”Se [budjetti] kuulostaa hyvältä, mutta en pelaa salibandya rahan takia. Silloin olisin valinnut jalkapallon pelaamisen.”

24-vuotias Kauppi pelaa parhaillaan Thorengruppenin paidassa SSL:n välieriä Rönnbyä vastaan. Hän on toipunut pelikuntoon tammikuisesta rannemurtumastaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat