Liigajohtaja KuPS jatkoi voittokulkuaan – Tim Väyrynen nousi maalipörssin kärkeen

KuPS kaatoi SJK:n maalein 2–0.

Tim Väyrynen (vas.) on ollut hyvässä iskussa alkukaudella. Kuva Ilves-ottelusta 9. huhtikuuta.

15.4. 20:08 | Päivitetty 15.4. 20:57

Kuopion Palloseura aloitti tehokkaasti molemmat puoliajat miesten jalkapalloliigan ainoassa ottelussa perjantaina. Keltapaidat iskivät sekä ensimmäisen että toisen puoliajan alkuminuuteilla pallon vierasjoukkue Seinäjoen Jalkapallokerhon maaliin.

Maalit riittivät KuPSille täyteen pistepottiin, sillä SJK kaatui 2–0. Liigaa johtava KuPS on aloittanut pelikauden kolmella voitolla.

”Teimme puoliaikojen alkuun maalit, ja se muuttaa pelin dynamiikkaa. Olen ylpeä pelaajistamme”, KuPSin päävalmentaja Simo Valakari sanoi.

Jo neljännellä minuutilla pallo oli SJK:n maalissa, kun Tim Väyrynen sijoitti kaukaa 1–0-johtomaalin Clinton Antwin oivallisesta syötöstä. Maali oli Väyryselle kauden kolmas, ja hän nousi jakamaan maalipörssin kärkisijaa FC Hakan Lee Erwinin kanssa.

Toisen puoliajan alussa Sebastian Dahlström tuikkasi KuPSin 2–0 johtoon. SJK:n maalivahti Markus Uusitalo torjui Janis Ikaunieksin vedon, mutta Dahlström pisti pallon verkkoon.

SJK pyöritti näppäriä syöttökuvioita ja oli hyvin mukana kenttäpelissä. Maalipaikkojen hyödyntämisessä KuPS oli terävämpi.

”Oli tasokas liigamatsi. Molemmilta joukkueilta hyvä pallollinen esitys. Ainoa, mitä meiltä puuttui, olivat maalit”, SJK:n kapteeni Matej Hradecky summasi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat