Seagulls taipui taas Karhu Basketille Korisliigan välierissä

Vilpas aloitti välierät vahvasti Katajaa vastaan.

Seagulls ja Joe Lawson ovat jääneet miesten Korisliigan välierissä tiiviisti Karhu Basketin ja Henri Kantosen (vas.) sekä Joona Hankamaan puristuksiin.

16.4. 20:30

Helsinki Seagulls jatkoi miesten Korisliigan välieriä tappiollisissa merkeissä myös lauantaina. Kauhajoen Karhu Basket haki Helsingistä voiton 100–87 ja kasvatti johtonsa ottelusarjassa lukemiin 2–0.

Peli noudatteli torstaina Kauhajoella pelatun ensimmäisen kohtaamisen kulkua. Karhu Basket hankki nopeasti noin kymmenen pisteen johdon, jota Seagulls ei pystynyt missään vaiheessa kääntämään edukseen.

Vierasjohto kasvoi jo toisella neljänneksellä 17 pisteeseen ja neljännellä jaksolla 19 pisteeseen.

Lee Skinner heitti Karhu Basketille 20 pistettä ja Rene Rougeau 19. Joe Lawson nosti Seagullsille 20 pistettä ja Antti Kanervo keräsi 14 pistettä.

Mestaruutta puolustava Salon Vilpas aloitti vahvasti välieräsarjan Joensuun Katajaa vastaan, kun Vilpas voitti kotipelinsä ylivoimaisesti 99–64.

Vilpas oli vahva alusta asti, kun se rynni 22–5-johtoon ja voitti ensimmäisen neljänneksen 30–12.

Kataja pääsi peliin toisella neljänneksellä, jonka lopulla ero kaventui kahteen pisteeseen. Vilpas lähti kuitenkin puolivälin tauolle 11 pisteen johdossa.

Vilppaan voitto kypsyi kolmannella jaksolla, jonka päätteeksi kotijohto kasvoi ratkaisevasti 24 pisteeseen.

”Eka kymppi oli meiltä erittäin hyvä, mutta toisella kympillä intensiteettimme katosi. Tulimme kuitenkin kopista vahvasti ja kokonaisvaltaisesti pelasimme tosi hyvin”, tiivisti Vilppaan valmentaja Sami Toiviainen.

Marcus Lovett nakkasi Vilppaalle 18 pistettä ja Brian Fobbs 17. Katajasta pääsi kaksinumeroisiin lukemiin vain Nicholas Griffin 16 pisteellä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat