Haka nousi kauden toisella voitollaan ainakin päivän ajaksi sarjakakkoseksi – ”Tämmöisen pelin jälkeen on paljon tehtävää”, Interin Ojala harmitteli

Logan Rogerson ja Seth Saarinen tekivät Hakan maalit Interiä vastaan.

Interin Benjamin Källman (vas.) kamppaili Eero-Matti Auvista vastaan.

17.4. 15:53

FC Haka on aloittanut Veikkausliigan ehkä yllättävänkin hyvin. Sunnuntaina Haka otti Helsingissä pelatussa kauden kolmannessa ottelussaan toisen voittonsa maalein 2–0. Interin kotiottelu oli jouduttu siirtämään Helsinkiin Turun kentän puutteellisen pelikunnon takia.

Hakan maaleista Interiä vastaan vastasivat uusiseelantilainen Logan Rogerson ja Seth Saarinen kreikkalaisen Stavros Zarokostasin syötöstä. Rogersonin maali syntyi Salomo Ojalan keskityksen jälkeen 16. minuutilla ja Saarisen osuma 71. minuutilla.

Teemu Tainion valmentama Haka nousi voitolla Veikkausliigassa ainakin hetkellisesti toiseksi. HJK, VPS ja Honka voivat nousta Hakan ohi maanantain otteluiden jälkeen.

Interin Matias Ojalan mukaan Hakaa vastaan oli hankala pelata, mutta myös omassa puolustuspelissä tuli virheitä.

”Vaikea mitään syväanalyysiä tehdä. Boksin puolustaminen on ollut hankalaa. Viisi päästettyä maalia, ja jos oikein muistan, niin neljä on tullut keskityksistä”, Ojala sanoi Ruudun haastattelussa.

”Haka puolustaa hyvin. Se on hyvin organisoitu joukkue. Emme löytäneet keinoja.”

Inter kohtaa seuraavaksi HJK:n.

”Tämmöisen pelin jälkeen on paljon tehtävää. Pelimme ei ole ollut niin hyvää kuin mitä sen pitäisi olla.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat