Cristiano Ronaldo kertoo poika­vauvansa kuolleen

Ronaldo ja hänen kumppaninsa Georgina Rodríguez kertoivat lokakuussa odottavansa kaksosia. Ronaldo kertoi maanantaina Twitter-viestissään paitsi pojan kuolemasta myös tytön syntymisestä.

Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodríguez MTV Europe Music Awardseissa Espanjassa vuonna 2019. Pariskunta ilmoitti lokakuussa odottavansa kaksosia.

18.4. 22:25 | Päivitetty 19.4. 8:26

JALKAPALLON supertähti Cristiano Ronaldo julkaisi maanantai-iltana Twitterissä viestin, jossa kertoi poikavauvansa kuolleen.

Ronaldo ja hänen kumppaninsa Georgina Rodríguez kertoivat lokakuussa odottavansa kaksosia. Pariskunta ilmoitti uutisesta sosiaalisessa mediassa.

Ronaldo kertoi maanantaina julkaistussa Twitter-viestissään paitsi pojan kuolemasta myös tytön syntymisestä.

”Syvintä surua kokien joudumme ilmoittamaan poikavauvamme kuolemasta. Tämä on suurin kipu, jota yksikään vanhempi voi tuntea. Ainoastaan tyttäremme syntymä antaa meille voimaa elää ja tuo tähän hetkeen jotain toivoa ja onnea. Kiitämme kaikkia lääkäreitä ja hoitajia kaikesta asiantuntevasta hoidosta ja tuesta”, julkaisussa kirjoitettiin.

”Poikavauvamme, olet meidän enkelimme. Tulemme aina rakastamaan sinua”, julkaisu päättyy.

Pariskunnalla on myös vuonna 2017 syntynyt yhteinen tytär Alana Martina. Lisäksi Ronaldolla on kolme lasta entuudestaan: Cristiano Ronaldo Jr, Mateo Ronaldo ja Eva Maria, joista kaksi viimeistä ovat kaksoset.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat